Blogolj!

Simicska lapja egy g*ci…

Formabontó cikket közölt a Magyar Nemzet Online kiadása. Kövér Lászlót szerették volna megszólaltatni, nem sikerült, majd tettek egy megjegyzést az anyag végére.

Saját kérésére távozik az Indextől Dudás Gergely főszerkesztő

Ragnar Volarus
2017.05.16.
Saját kérésére távozik az Indextől Dudás Gergely főszerkesztő. Utódja Tóth-Szenesi Attila, a politikarovat eddigi vezetője lesz.
Címkék: Index.hu, simicska

2015 a magyar médiában 4. rész

teo
2015.12.30.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. Most pedig eljutottunk a sorozat utolsó részéig, ami az októbertől decemberig tartó igen kalandosra sikerült időszakot öleli fel.

2015 a magyar médiában 1. rész

teo
2015.12.27.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. Jöjjön most az első rész, melyben januártól márciusig elevenítjük fel az eseményeket.
Címkék: 2015, MTVA, simicska

Ezeket a cikkeket olvastad már?