Blogolj!

Pofátlan kettős mérce a ballib médiában

Amikor az RTL Klub Erős Antóniája alapítványának támogatására szervezett gyűjtést Siklósi Beatrix, akkor nem volt ellene kifogás? Vagy a pénznek nincsen szaga? Így működik ez a hiperszakmai „függetlenobjektív”?

Galambosé az M5, Siklósié a Kossuth

Pintér M. Lajos
2020.01.07.
A Blogstar információi szerint Galambos István lett az M5 megbízott csatornaigazgatója.
Címkék: MTVA

Kurtán-furcsán távozik a közmédiától a Forma-1 magyar hangja

Különös posztot tett közzé Szujó Zoltán szombat kora délután: az M4 Sport kommentátora, aki 18 éve dolgozik helyszíni riporterként vagy műsorvezetőként a száguldó cirkusz körül, bejelentette, hogy egy időre véget ér számára az F1-es utazás.
Címkék: MTVA

Gundel Takács Gábor a távozásról beszél, de már az utódlásán gondolkodnak – szavazás

Kecskés István
2017.02.17.
Gundel Takács Gábor szomorú képet festett a közmédia helyzetéről. Az MTVA-tól távozó műsorvezető, riporter hosszú interjút adott, amelyben elemezte volt munkahelye helyzetét. Eközben felröppent a hír, hogy Héder Barna, vagy Kovács "Koko" István válthatja őt a vetélkedőben.

2015 a magyar médiában 1. rész

teo
2015.12.27.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. Jöjjön most az első rész, melyben januártól márciusig elevenítjük fel az eseményeket.
Címkék: 2015, MTVA, simicska

Jakupcsek karácsonya

Amikor már azt hinné az ember, hogy jöhet a nyugalom és a jól megérdemelt bejgli, az MTVA akkor is tud lépni egy merészet. Karácsony előtt pár nappal sikerült ugyanis kirúgni Jakupcsek Gabriellát és még 130 embert, ami újra felmelegítette a közszolgálati csatornák vezetőivel kapcsolatos aggályokat.
Címkék: MTVA

Szily László jót röhögött...

teo
2015.08.17.
Ismét bizonyítást nyert, hogy Magyarországon csak névleg létezik "független" újságírás. Ha valaki véletlenül mégis úgy ír, azt meg kiröhögik...
Címkék: cink, MTVA

Kell-e nekünk M4?

Nemrég elindult az M4, a közmédia sportcsatornája, mely már keletkezése napján sok kérdést vet fel. Jó ötlet volt ez a döntéshozóktól? Egyáltalán kell nekünk M4?
Címkék: m4, MTVA

Ezeket a cikkeket olvastad már?