Blogolj!

Nyomozás indulhat Dull Szabolcs ellen

Kálovics Tibor
2020.07.29.
Tényi István sajtóhírekre alapozva üzleti titok megsértése bűntett gyanúja miatt feljelentést tett a IX. kerületi ügyészségen.

Megdöbbentő: Dull Indexe nemet mondott a székely ügy támogatására!

2020.07.28.
A kirúgott főszerkesztő számára nem volt hírértékű a Székely Nemzeti Tanács a nemzeti régiók védelmét célzó európai uniós kampánya. Mérhetetlen magyarellenességről tett tanúbizonyságot a „függetlenobjektív” mártír, az Indextől elbocsátott Dull Szabolcs – robbantotta a bombát Pesty László.

Bodolai szerint Dull szándékosan verte szét az indexet

2020.07.25.
Súlyos dolgokkal vádolja Dull Szabolcsot Bodolai László egy zárt internetes fórumon - tudta meg az origo. A lapot tulajdonló alapítvány kuratóriumának elnöke szerint a kirúgott föszerkesztő üzleti titkokat továbbított a konkurenciának.
Címkék: Index.hu

Az Index.hu a magyar internet egy korszakát határozta meg

Kálovics Tibor
2020.07.24.
Egy korszak zárult le a mai napon azzal, hogy az Index.hu szerkesztőségének nagy része lemondott. Cikkünkben a magyar internet hőskora óta jelenlévő weboldal történetét idézzük fel.
Címkék: Index.hu

Felmondási hullám söpör végig az Indexen

Dull Szabolcs főszerkesztő menesztésére hivatkozva pénteken több mint nyolcvanan döntöttek a távozás mellett.
Címkék: Index.hu

Kirúgták az Index főszerkesztőjét

2020.07.22.
Dull Szabolcs december óta töltötte be a főszerkesztői posztot az Indexnél, most a pozíciója egyelőre betöltetlen marad.
Címkék: Index.hu

Hat nap után lemondott az Index vezérigazgatója

Dorogi László
2020.06.30.
Vezérigazgató nélkül működik tovább szerdától az Index, miután kedden lemondott Ződi Zsolt, akit múlt héten neveztek ki vezérigazgatónak.
Címkék: Index.hu

Magyarázat a liberális mainstream média elferdített igazságához

Dorogi László
2020.06.02.
Bár tudom, hogy nem szorul rá, mégis a megbélyegzett és eleve elrendelten elítélt futballtársadalom védelmére kell kelnem.
Címkék: 444, Index.hu

Amikor tényleg indokolt a helyreigazítás

Jól tudjuk, nem mindegy, hogy recsegve fingó kecske, vagy kecsesen ingó fecske. Ahogy az sem, hogy egyöntetű, illetve Ön egy tetű.
Címkék: Index.hu

Márki-Zay letámadta az Indexet, de megint öngólt rúgott

Nem először derül ki, hogy a celeb polgit idegesíti, ha a „barátinak tartott” (értsd: kormánykritikus) sajtó nem ír róla szépeket. Csakhogy most aztán óriási bakot lőtt!

Ezeket a cikkeket olvastad már?