Blogolj!

A Fidesz alaposan leiskolázta az ellenzéket a közösségi médiában

Dorogi László
2020.05.10.
A Médianéző Központ legfrissebb kutatása szerint a nagyobbik kormánypárt bejegyzéseire két és félszer annyi reakció érkezett a koronavírus-járvány ideje alatt, mint az ellenzéki pártok.
Címkék: Facebook, Fidesz, média

A Facebook és az Európai Újságíró Központ 3 millió forinttal támogatja a nehéz helyzetbe került médiumokat

2020.04.14.
Az Európai Újságíró Központ (EJC) és a Facebook Újságíró Projekt (FJP) közösen indította el a hárommillió dolláros alapot, amivel a helyi és regionális médiumokat segítenék Európában.

A Super Bowl mellett a reklámok is taroltak

2020.02.03.
Már megszokhattuk, hogy a Super Bowl-ra nem csak a sportolók és a sportrajongók készülnek teljes erőbedobással, hanem a cégek és a reklámkészítők is. A világ egyik legnézetebb sportműsorának reklámperceit elképesztő összegért árulják (közel kétmilliárd forintba kerül fél perc reklámidő), de ez a legnagyobb cégeket nem tántorítja el.

A Lidl rádobta a Facebookra a tökéletes PR-bombát

Dorogi László
2020.01.29.
Ki hitte volna, hogy néhány svéd húsgolyó robbantja fel kicsiny hazánkban az internetet kedd estére. Az egyik hazai áruház-láncnak viszont sikerült kimaxolnia a tökéletes reklám fogalmát, a PR-csalira pedig mindenki ráharapott, aki számít.
Címkék: Facebook, reklám

Ne hibázz a Facebookon!

2018.08.05.
A „cenzúrázatlan” híreket közlő Voice of Europe oldal posztjainak elérhetőségét korlátozta a közösségimédia-óriás, de nem válaszolnak arra, hogy mire számíthatnak a jövőben.
Címkék: Facebook

Bíróság elé állítaná a közmédia Simon Józsefet

„Politikai tarkólövés – így végzed hát te is?” A Hirado.hu az Orbán Viktort vérző fejsebbel ábrázoló szocialista politikus polgári jogi és büntetőjogi felelősségre vonását sürgeti.

Breaking: Tibi atya – letiltva

2017.06.15.
Lecsapott a Facebook a legnagyobb magyar oldalra: letiltották Tibi atyát.
Címkék: Facebook, Tibi atya

Ezeket a cikkeket olvastad már?