Blogolj!

Magyarázat a liberális mainstream média elferdített igazságához

Dorogi László
2020.06.02.
Bár tudom, hogy nem szorul rá, mégis a megbélyegzett és eleve elrendelten elítélt futballtársadalom védelmére kell kelnem.
Címkék: 444, Index.hu

Megint a 444 a hét tahója

Így írtok ti – az állatokról... Avagy nincs új a nap alatt.
Címkék: 444

Lila Sorosok, apokalipszis és a medve bőre – az Orbán-évértékelő médiamoraja

Pintér M. Lajos
2018.02.19.
Megkapargattuk az online portálokat, kinek mit üzent a miniszterelnök. Rendszert viszünk a médiakáoszba, hiszen kiderült, még abban sincs egyetértés, keveset vagy sokat foglalkozott-e a miniszterelnök az ellenzékkel.

Szoci szeánsz: Karácsony-Messiás, emberi fehérje, Soros-buli

Ki kit nyomott le, ki kiben (nem) bízik, megvan-e a győzelem receptje, vagy éppen a vereség utáni helyezkedés kezdődött meg? Végignéztük, mit írnak a netes hírportálok a Karácsony Gergelyt pajzsra emelő szombati szoci szeánszról, az MSZP-kongresszusról.

Az ATV a magyar televíziózás Svájca?

Pintér M. Lajos
2018.01.28.
Németh S. Szilárd vezérigazgató rejtélyesen sejtelmes: „A politikának – mind kormány-, mind ellenzéki oldalon – vannak olyan érdekei, ami miatt az ATV-t nem érdemes piszkálni.”

A 444 zsoldosai

Tizenegyen vannak. És egyikük sem magyar!

A solymári bukta beindította az Index és az Alfahír fantáziáját

Pintér M. Lajos
2017.12.11.
Akad, aki szerint a teljes ellenzéki összefogással karnyújtásnyira a Fidesz leváltása, mások úgy értékelnek, a kormánypárt a balos-jobbikos egységet is lesimázta. Kis médiakörkép a vasárnapi solymári időközi választásról.

Így hazudik a 444 Bayer Zsolt könyvéről

Kecskés István
2017.12.06.
Nem tudatosan. Hanem a tudatlanság mögé bújva hazudott egy sort a 444.hu Bayer Zsolt legújabb könyvével kapcsolatban.

Önmagát helyesbítő cikk is született már

Kecskés István
2016.08.31.
Olyan időket élünk, amikor egy csomó sajtótörténeti csoda történik. Most éppen a 444 hozott össze egy dolgozatot, amelynek még a címében is súlyos tévedés szerepel. Az írásban aztán az oldal helyesbíti saját magát, de a címet változatlanul hagyja. Elképesztő. Na, de az is kiderül ám, hogy az egészről a technológia tehet.
Címkék: 444

A 444 és a korrekt tájékoztatás

teo
2015.10.22.
Ez a bejegyzés nem azért születik, hogy a blogstart védjem. Megteszik azt ők maguktól is. Azonban úgy látom, hogy a 444.hu-nak a héten elkövetett inkorrektsége pontos képet ad arról, hogy miért tart ott a magyar sajtó, ahol.
Címkék: 444

Ezeket a cikkeket olvastad már?