Hamisítatlan HVG-horror a jereváni rádióban

Pintér M. Lajos
2017.11.10.
Az öntökönrúgás minősített esetét követte el a HVG, mely páros lábbal akart beleszállni a Ryanair légitársaságba, ám végül saját legérzékenyebb pontját találta telibe.

Havas „tanár úr” pofán vágná az államtitkárt

Pintér M. Lajos
2017.11.08.
Havas Henrik és a hasonszőrű balliberális barbárok soha véget nem érő médiatakonykodása figyelmeztető felkiáltójelet tesz Kornis Mihály író legendás üzenetének – „mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket” – végére.

24.hu – Remember Rimini!

Pintér M. Lajos
2017.11.04.
Ha nem vigyázunk – és amíg, ti, 24-esek, jót röhögtök –, Európát és Magyarországot erőszakolják, alázzák meg úgy ultraliberális-dzsihádista alapon. Úgyhogy mielőtt jön a következő gyűlöletnapló: Remember Rimini!

A bulvárbárók megint alulmúlták az alulmúlhatatlant

Pintér M. Lajos
2017.11.03.
Unalmukban nem kisebb történetet kreáltak, mint hogy szegény Aradszky László nemrégiben abba halt bele, hogy túl hirtelen tette le a cigit és a poharat.

Támadásban a múlt médiaarcai

Pintér M. Lajos
2017.11.03.
Szanyi Tibor folyamatos médiajelenléte önmagában megmagyarázza, miért zuhan hónapról hónapra történelmi mélységekbe az MSZP támogatottsága.

Zaklatás alfától az omegáig – az origón át

Marton László ügye borzolja a kedélyeket. A Kossuth-díjas rendezőt azzal vádolja Sárosodi Lilla, hogy 20 éve zaklatta őt. Ez a médiát is megzavarta.

Fékezett habzású szexualitás

Pintér M. Lajos
2017.10.17.
Az Orbán-fóbiás honi balliberális értelmiségi és politikai elitnek a világméretűvé duzzadt szexbotrányról is csak a miniszterelnök és a Fidesz jut eszébe.

Jó kezekben az InfoRádió

Egy ideje pletykának már arról, hogy új tulajdonosa lesz az InfoRádiónak. A tulajdonosváltás meg is történt, bíztató eredménnyel.

Így hazudnak ők…

Kecskés István
2017.10.13.
Eddig nem tudtam, hogy hova kell tenni a zoom.hu-t. Még mindig nem vagyok teljesen képben, de azért ma adott egy kis ízelítőt az oldal abból, hogy milyen értékrendet is képvisel. 

Lelépett az Origo teljes filmrovata

Kecskés István
2017.10.12.
Megjelent egy cikk az Origón, amelynek következtében távozott a teljes Filmklub rovat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?