hirdetés
Blogolj!

A ló másik oldala

Abban talán egyetérthetünk, hogy Bernd Storck a modern kori magyar labdarúgás legnagyobb sikerét érte el a válogatottal 2016-ban. Talán abban is van igazság, hogy részben a közvélemény és a sajtó nyomására kellett távoznia. Na de ugye Andorra...
Címkék: nemzeti sport

Megy tovább: most Orbán Viktorról hazudnak unokája születése után

Továbbra is mindegy, hogy kik az ügy főszereplői, továbbra is a jelenség a lényeg. Olyan nyilatkozat jelent meg a kamu oldalakon, amely sosem hangzott el.

Így hazudnak Orbán Ráhel szülésével kapcsolatban

Ebben az esetben a lényeg a jelenség, nem pedig az, hogy Orbán Ráhel egészséges gyermeknek adott életet. Ehhez amúgy gratulálok, de az a szenny, amit feldobtak erre a kamu oldalak az valami rémes.

Köszönjük Spíler2! Cristiano Ronaldo, a láthatatlan légiós

Az ember rakja össze a napját, mivel BL-nap van az estének nyilván szabadnak kell lenni. Ma két dolog érdekel: a Real és Cristiano Ronaldo, ez ugye már két csapat, hiszen a portugál a Juventus légiósa lett. A spanyolok és az olaszok meccsét is adja a tévé, de…

Márki-Zay kinyírta Vásárhely televízióját

Sajtóinformációk és politikusi állítások szerint az is állhat a háttérben, hogy Botka László szegedi tévéjének akarja átjátszani a működtetést. Ugrásra kész a migránspátyolgató szivárványkoalíció?

Szoktak pöcsök lenni a nyári RTL Híradóban?

Hajaj! Nem is egy! Persze nem olyan igazi, hanem mondjuk olyan, akire azt mondja a köznyelv, hogy az. Most a péniszek maga valójára hivatkozik a csatorna.

A Twitter hatalma

2018.09.04.
Az amerikai közgondolkodást és a média tematikáját nagymértékben meghatározzák a Twitteren zajló folyamatok, amelyeket a konzervatívok egyenesen cenzúrának látnak.
Címkék: Twitter

Az Alekosz nevű kiskutya csaholva veri a mellét

Zárjuk rövidre mindjárt az elején? Nagy Alekosz – eleve, nagy… micsoda magabiztosság?! – egy seggfej… 

Boldog születésnapot Robert De Pacino!

Kétségtelen tény, hogy Al Pacino és Robert De Niro egyaránt kiváló, nagy formátumú színészlegendák, sőt, még kortársak is. Na de összekeverni őket azért kissé erős...

A Spíler TV az idegeinkkel játszik

Ragnar Volarus
2018.08.17.
Az olasz bajnokságnak újra a Digisport lett a gazdája, a spanyolt ellenben nem látjuk, mert a Spíler 2-t szinte sehol nem lehet fogni. Sebaj, hétvégén Honvéd-Vidi is lesz!

Ezeket a cikkeket olvastad már?