Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Szexi vagy „píszí”? Szavazás!

2018.11.07.
Ízlés dolga… Márpedig azzal nehéz vitatkozni, de akkor is elgondolkodtató a People Magazin választása: a színesbőrű Idris Elbát választották 2018 legszexibb férfiának.

Aljas módszerekkel dolgozik a 24.hu – állítják a csepeliek

Interjúalanyt megvesztegetni – piával és pénzzel – az újságíró szakma legalja. Márpedig a csepeli önkormányzat szerint a 24.hu „újságírói” megvesztegették a nekik nyilatkozó alkoholistákat.

Sas József idén már nem lép fel – annyi baj legyen!

Sas József nem vállal ebben az esztendőben fellépést, de készül a jövő évi visszatérésre. Nem kell azzal annyira kapkodni!

Közel 143 millió forintos büntetés az RTL-es Való Világnak

Vasárnap indul a kilencedik évad. De nem előre büntetett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, hanem még a negyedik Való Világért.

D. Nagy Lajos beperli az RTL Klubot!

D. Nagy Lajos perelni készül – jelentette be a héten. Az ok egyszerű: egy fickó, immár évek óta a fiának hazudja magát, pedig szó sincs róla, hogy a törvénytelen gyermeke lenne. Az illető szombat este az X-Faktorban is előadta a sztoriját.

Te mit tennél, ha leállna a YouTube?

Dorogi László
2018.10.20.
El tudna képzelni egy olyan világot, amelyben nem létezik a népszerű videómegosztó? Mit tenne egy ilyen világban? Elővenné a jó öreg hi-fi tornyot? Leporolná a CD-ket? Ugyan, dehogy!
Címkék: Pornó, YouTube

A legendás Vass István Zoltán kapta a Szepesi-díjat

Az egymillió forinttal járó elismerést negyedszer ítélte oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány.

Új tulajdonosok a vidék leghallgatottabb rádiójánál!

2018.10.01.
Közleményben jelentette be a hódmezővásárhelyi Rádió 7, hogy az eddigi tulajdonos eladta az adót és több más sajtóterméket is működtető céget.

Reviczky Gáborról is hazudnak! Visszavágott!

Nem kérdés, hogy az ország egyik legjobb és legnépszerűbb művésze Reviczky Gábor. Ezért is válhatott a fakenews oldalak céltáblájává. Visszacsapott.

Félig üres, vagy félig teli medence a tévében

Kecskés István
2018.09.29.
Bár egyre nagyobb pénzek mozognak az úszó világkupában, ez azért nem a Föld legkomolyabb versenye. Eleve ugye 25 méteres medencében fürdőznek a sportolók és a tévéközvetítés sem teljesen gördülékeny.

Ezeket a cikkeket olvastad már?