Blogolj!

Durván elhasalt az RTL Klub a helyesírás jegén

A legnézettebb magyar kereskedelmi televíziót megoldhatatlan feladat elé állították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók fantasztikus hétvégi sikerei.
Címkék: RTL Klub

Kamuznak és lopnak – ilyen ez…

Normális helyen az ember gondolkodik, kitalál, aztán ír. És amikor kész, akkor jön egy senki, aki kijelöl, másol és beilleszt. „Újságírás” 2019 eleje…

Az igazi kettős mérce: liberáliséknak még az akasztással is szabad poénkodni

Megszokhattuk: „nekünk” semmit sem szabad, „nekik” mindent lehet.

Nem tölt, csak lő: Márki-Zay már az ATV-vel is összehajtott

Igencsak sajátos a médiához való viszonya (is) a hódmezővásárhelyi polgármesternek, aki – úgy tűnik – már a kormánykritikus sajtóban is ellenséget lát. Boszorkányüldöző Márki-Zay Péter nem tölt, csak lő!

Sas József és haverjai majdnem nyolc órán át sokkolták a népet

Van az úgy, hogy az ember a tévé előtt ragad szilveszter éjszakáján. A műsorra szinte már szokás panaszkodni – ezúttal lehetett is bőséggel. 

Megszűnik a Zoom.hu hírportál

A kiadó december 21-én jelentette be Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő nevével összeforrt balliberális weboldal bezárását.
Címkék: Zoom.hu

Újra van Válasz!

Kecskés István
2018.12.10.
Ismét összeállt a Heti válasz korábbi szerkesztőgárdája és elindították a valaszonline.hu oldalt. Megy ez, csak akarni kell!

Újabb durva hazugság! Céleresztben Novák Katalin!

Durvul ez a kamuhír sztori. Az egész ugye azzal kezdődött pár évvel ezelőtt, hogy halálhírét keltették ismert embereknek. Most ott tartunk, hogy politikusok szájába adnak nyilvánvaló hazugságokat. Most Novák Katalin került célkeresztbe.

Berosált az Index

Pintér M. Lajos
2018.12.04.
Ennél azért jobban kellene figyelnie a tévedhetetlenség és az elittudat lila ködébe bújtatott ballibsi médiacsapatnak. Durva, mondhatni: halálos baki az Indextől.
Címkék: Index.hu

Megszűnik a Vasárnapi hírek – tehát még létezett

Megszűnik a Vasárnapi Hírek… Pikírten megjegyezhetném, hogy ezek szerint akkor még létezik. Nem tudom megmondani az idejét, hogy mikor olvastam bele utoljára. Ha jól emlékszem – szinte biztos, hogy vasárnap volt – egy Vasas–Veszprém NB I-es mérkőzés góljának leírását olvastam benne utoljára, márpedig ebből a párharcból 1993-ban rendezték az utolsót… 

Ezeket a cikkeket olvastad már?