Idióta az X-faktorban, de ez a kisebbik baj

Kecskés István
2017.09.24.
Nincs ezzel az X-faktorral semmi baj. Odamennek énekelnek, ha nincs hangjuk kiesnek, ha van, akkor továbbjutnak. Vagy, ha idióta.

Egy válás, aminek tényleg mindenki örül

Ragnar Volarus
2017.09.20.
A TV2 után az ATV-nél is véget ért Demcsák Zsuzsa karrierje, és a legutóbb történtek fényében nehéz megtippelni a következő munkaadóját.
Címkék: ATV

Költözik a BL-közvetítés

Kecskés István
2017.09.19.
A TV2 Csoport közleményben jelentette be, hogy megszerezte a Bajnokok Ligájának közvetítési jogait, így a következő szezonban a cég adóin is láthatóak lesznek a sorozat mérkőzései.

Vigyázat! Az ajtók záródnak!

Ragnar Volarus
2017.09.19.
Az már szinte biztos, hogy az index.hu az élet sötétebbik oldalán él. Lassan oda jutnak, hogy minden újszülöttben a jövőbeli antikrisztust látják, egy csodás orchidea pedig számukra egyenlő a parlagfűbe oltott csattanómaszlaggal.
Címkék: Index.hu

Stohl András gerince

Kecskés István
2017.09.05.
A színész műsorvezető a két hete még azt nyilatkozta, hogy nem tetszik neki a rendszer és legszívesebben ordítana. Most meg aláírt a TV2-höz.

Kellemetlen baki a közmédiában

2017.09.01.
Ritkán látható bakit vétett az M4Sport riporete: megkérdezte az edzőt a győzelemről, pedig…

Toroczkai László oldalát letiltotta a Facebook

A keményen fogalmazó polgármester szavai kiverték a biztosítékot a közösségi oldal adminisztrátorainál.

BBC híradó, extrákkal

Ragnar Volarus
2017.08.10.
Volt már rá példa, hogy a rosszkor rossz helyen vetített pornó kellemetlen helyzeteket szült. A BBC-nél most van miért magyarázkodni.
Címkék: BBC, Pornó

ATV: köztörvényes bűnözők

Kecskés István
2017.08.03.
Értekeztünk már arról, hogy az ATV mennyire idióta – bár nehéz így megfogni, de egészen sok volt a visszajelzés –, most azonban újabb szintet létett a csatorna weboldala. Immáron törvénybe ütközik, amit csinálnak.
Címkék: ATV

A helyreigazítás sava-borsa

Ragnar Volarus
2017.08.01.
Előfordul, hogy megbánjuk amit tettünk, ilyenkor illik elnézést kérni. Ha pedig egy újságíró téved, akkor a helyreigazítás az elvárt "bocsánatkérés". Ezt járatta csúcsra a Bors.
Címkék: bulvár

Ezeket a cikkeket olvastad már?