623-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb öt, idős, krónikus beteg hunyt el, vagyis a halálos áldozatok száma immár 26 fő.
Blogolj!

Hont András az új Bangóné! A Dunába kívánta a Fidesz szavazóit

Hont András valahogy rosszul van összerakva. Legalábbis erre enged következtetni az a tény, hogy az EP-választás napján éppen a Dunába kívánta a Fidesz szavazóit

Kovács Tibor a Lapcomtól a Blikkhez „igazol”

Kecskés István
2019.05.23.
Tavaly október óta vezette a Lapcom Zrt.-t Kovács Tibor, aki most távozik a vállalkozástól és ősztől a Blikket kiadó cég igazgatója lesz.

És akkor Palik László felkiált: „Hová tűnt Dobrev Klára!!!???”

Az megvan, hogy a TV2 műsorában úgy éjfél körül felkiált a műsorvezető, hogy „Hova tűnt Dobrev Klára!!!???” Benne van a pakliban.

Nem hirdethet a Facebookon Orbán Viktor kedvenc lapja

A Nemzeti Sport online is áldozatául esett a Facebook legújabb, a hirdetésekre vonatkozó szabályozásainak.

A Népszava és a 20 perces Trump-Orbán találkozó

Nagyon rossz lehet baloldali újságírónak lenni. A korábban szakszervezeti lapként működő Népszavánál fájhatott a Trump-Orbán találkozó sikere.

A 24.hu azt sugallja, hogy ostobák a magyar diákok

Hangzatos címmel számol be róla a 24.hu, hogy leszerelik az analóg órákat iskolákban, mert a gyerekek már nem tudják olvasni.

Kurtán-furcsán távozik a közmédiától a Forma-1 magyar hangja

Különös posztot tett közzé Szujó Zoltán szombat kora délután: az M4 Sport kommentátora, aki 18 éve dolgozik helyszíni riporterként vagy műsorvezetőként a száguldó cirkusz körül, bejelentette, hogy egy időre véget ér számára az F1-es utazás.
Címkék: MTVA

Rasszista megnyilvánulás miatt rúgták ki a BBC műsorvezetőjét

MadMax
2019.05.09.
Az angol humor nagyon fura. Sokan nem is értik miért lehet rajongani érte, pedig rengeteg vidám pillanatot köszönhetünk a Monty Python tagjainak. Viszont a BBC rádiós műsorvezetője nem ezt a típusú humort képviselte.

Magyarforum.hu: technikai hiba vagy direkt támadás?

2019.05.07.
Május 7-én délutántól átmenetileg technikai okokból kifolyólag a magyar-forum.hu weboldalon érik el az olvasók a magyarforum.hu korábbi írásait - tájékoztat a szerkesztőség.

Eljön a világvége! Szőke Zoltán kiszáll a Barátok köztből!?

Kecskés István
2019.05.07.
Ami a Szomszédoknak Taki bácsi, a Szabó családnak Szabó néni, az a Barátok köztnek Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltán. Ha ő kiszáll a szériából, akkor biztos vége a világnak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?