Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Megszűnik a Zoom.hu hírportál

A kiadó december 21-én jelentette be Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő nevével összeforrt balliberális weboldal bezárását.
Címkék: Zoom.hu

Újra van Válasz!

Kecskés István
2018.12.10.
Ismét összeállt a Heti válasz korábbi szerkesztőgárdája és elindították a valaszonline.hu oldalt. Megy ez, csak akarni kell!

Újabb durva hazugság! Céleresztben Novák Katalin!

Durvul ez a kamuhír sztori. Az egész ugye azzal kezdődött pár évvel ezelőtt, hogy halálhírét keltették ismert embereknek. Most ott tartunk, hogy politikusok szájába adnak nyilvánvaló hazugságokat. Most Novák Katalin került célkeresztbe.

Berosált az Index

Pintér M. Lajos
2018.12.04.
Ennél azért jobban kellene figyelnie a tévedhetetlenség és az elittudat lila ködébe bújtatott ballibsi médiacsapatnak. Durva, mondhatni: halálos baki az Indextől.
Címkék: Index.hu

Megszűnik a Vasárnapi hírek – tehát még létezett

Megszűnik a Vasárnapi Hírek… Pikírten megjegyezhetném, hogy ezek szerint akkor még létezik. Nem tudom megmondani az idejét, hogy mikor olvastam bele utoljára. Ha jól emlékszem – szinte biztos, hogy vasárnap volt – egy Vasas–Veszprém NB I-es mérkőzés góljának leírását olvastam benne utoljára, márpedig ebből a párharcból 1993-ban rendezték az utolsót… 

Önmagát buktatta le a lájkvadász, koppintó oldal

Kecskés István
2018.11.26.
Van ez a Hungary First nevű internetes cikk-sokszorsító „portál” – leginkább másolják az írásokat más oldalakról –, amit ma irgalmatlan könnyű tettenérni és bebizonyítani, hogy nem más, mint egy lájkvadász semmi…

Mi lenne, ha Kálmán Olga felköpne és aláállna?

Összenő ami összetartozik – ismerjük a mondást. Tudjuk mit jelent. Valahogy Kálmán Olga N1Tv-s szereplvállalásáról is ez jut eszembe.

Farkasházy Tivadarnak jobban bejött a gyilkos rendszer

A kádári nosztalgia egyik leghangosabb képviselője Farkasházy Tivadar, most ismét bizonyította, hogy neki nagyon számítanak a kommunizmus és a diktátor bűnei. Neki jobban tetszett az a rendszer.

Helyesírásból is megbukott a Magyar-futtató ATV

Ez azért durva, ciki, roppant kínos. Nem elég az ezerszer bukott balliberó celebügyvéd futtatása, de még a helyesírás ellen is mintha beoltották volna a kollégákat.
Címkék: ATV, helyesírás

Botrány! A „nagy leleplező” oldal kiadója kényszertörlés alatt áll!

2018.11.07.
A kamu hírek világában nagyon oda kell figyelni arra, hogy az ember mit olvas el, pláne arra, hogy kinek mit hisz el. Tele van az internet hiteltelen oldalakkal.

Ezeket a cikkeket olvastad már?