Támadásban a múlt médiaarcai

Pintér M. Lajos
2017.11.03.
Szanyi Tibor folyamatos médiajelenléte önmagában megmagyarázza, miért zuhan hónapról hónapra történelmi mélységekbe az MSZP támogatottsága.

Zaklatás alfától az omegáig – az origón át

Marton László ügye borzolja a kedélyeket. A Kossuth-díjas rendezőt azzal vádolja Sárosodi Lilla, hogy 20 éve zaklatta őt. Ez a médiát is megzavarta.

Fékezett habzású szexualitás

Pintér M. Lajos
2017.10.17.
Az Orbán-fóbiás honi balliberális értelmiségi és politikai elitnek a világméretűvé duzzadt szexbotrányról is csak a miniszterelnök és a Fidesz jut eszébe.

Jó kezekben az InfoRádió

Egy ideje pletykának már arról, hogy új tulajdonosa lesz az InfoRádiónak. A tulajdonosváltás meg is történt, bíztató eredménnyel.

Így hazudnak ők…

Kecskés István
2017.10.13.
Eddig nem tudtam, hogy hova kell tenni a zoom.hu-t. Még mindig nem vagyok teljesen képben, de azért ma adott egy kis ízelítőt az oldal abból, hogy milyen értékrendet is képvisel. 

Lelépett az Origo teljes filmrovata

Kecskés István
2017.10.12.
Megjelent egy cikk az Origón, amelynek következtében távozott a teljes Filmklub rovat.

Megdöbbentő, hogy Alföldi Róbert mit gondol a haza dolgairól!

2017.10.09.
Alföldi Róbertnek komoly bajai lehetnek bizonyos démonokkal, akik arra kényszerítik, hogy nyilatkozzon és mondjon néha bődületes baromságokat.

(18+) Picsák luxuskivitelben

Kecskés István
2017.10.07.
Döbbenetes sorozatot kapunk a Viasat3-tól. Olyan értékrendet próbál közvetíteni, ami nem is érték, nem is rend.

A liberális hiszti és Bayer Zsolt halála

Úgy kussolnak a liberális hisztérikák, mint az a bizonyos a fűben. Pedig most aztán itt lenne az idő, hogy felháborodjanak.

Simicska lapja egy g*ci…

Formabontó cikket közölt a Magyar Nemzet Online kiadása. Kövér Lászlót szerették volna megszólaltatni, nem sikerült, majd tettek egy megjegyzést az anyag végére.

Ezeket a cikkeket olvastad már?