623-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb öt, idős, krónikus beteg hunyt el, vagyis a halálos áldozatok száma immár 26 fő.
Blogolj!

Lekerül a főműsoridőből a Barátok közt

MadMax
2019.08.21.
Mégpedig a délutáni mexikói/brazil/török szappanopera-sávba. Sokan most biztosan örülnek, hogy mindig is ott kellett volna vetíteni, de nincs ok ünnepelni, elképesztő csapás érkezik a helyére.

75 éves lenne Knézy Jenő

2019.08.19.
Ma lenne hetvenöt éves Knézy Jenő újságíró, sportriporter. 

Bochkor Gábor újra rádiózhat

A Retro Rádió reggeli műsorában térhet vissza a mikrofon mögé, a magyar média egyik legidegesítőbb figurája.

Nézd anya, gyilkos lettem, most már sokan követnek!

Dorogi László
2019.07.16.
Egy dolog változott meg borzasztóan a közösségi oldalak korlátlan hatalmának és a Z generációs multimédiás platformok korának beköszöntével: a társadalom minden egyes képviselője sokkal-sokkal láthatóbbá és hallhatóbbá vált.
Címkék: erőszak, média

Schobert Norbi kiakadt! Kulcsszavak: „Nyomorult, gyökér, pedofil” Videó!

Kecskés István
2019.06.24.
Ilyen még tényleg nem volt! Norbi odaült a telefon elé, bekapcsolta az élő videót és gyökérnek, nyomorultnak,nevezte azokat, akik követik az oldalát, de közben gyűlölik őt. Sőt még egy pedofil párhuzamot is vont. 

Valamit takargat a Román Ortodox Egyház, már újságírókat fenyegetnek

Dorogi László
2019.06.15.
Egy román oknyomozó újságírónő egy vallási-egyházi életet átvilágító tényfeltáró-oknyomozó projekten dolgozik, ez viszont a román ortodoxoknak valamiért nagyon nem tetszik. A riporternőt most azzal fenyegették meg, hogy betörik a fejét.

Kritika: kevés néger szerepel a Csernobil sorozatban

Kecskés István
2019.06.10.
Sőt igazából egy sem, mert az a helyzet, hogy abban az időben nem sok színesbőrű élt a környéken. Mégis ezért támadják a széria készítőit.

Cenzúra, fasizmus – na ezek nincsenek

Kecskés István
2019.06.06.
Ellenben például van józan ész az M5-nél. A csatornánál figyelnek arra, hogy mi kerülhet adásba, az más kérdés, hogy van akinél a felelős döntés egyenlőre a fasizmussal és a cenzúrával.

Nem létező kormányülés a fake news a Népszavában

Nem is olyan régen előfizetési akciót hirdetett a tévében (is) a Népszava. Az első hónapban féláron kapta a lapot minden új előfizető. Megsúgom, még ez is sok. Főleg egy olyan sajtótermékért, amelyben elég kevés az igaz szó.

A Spíler TV ízléstelen öngólt lőtt

Dorogi László
2019.06.02.
Borzalmas tragédia rázta meg a futballvilágot szombat délelőtt, Spanyolországban autóbalesetben életét veszítette az Arsenal, a Sevilla, az Atlético Madrid és a Real Madrid egykori játékosa, José Antonio Reyes.
Címkék: spíler tv

Ezeket a cikkeket olvastad már?