Blogolj!

Tombolnak a feministák ByeAlex nyilatkozata miatt!

Szinte hihetetlen, de ByeAlexet előbb a liberálisok küldték meg, most meg a feministák célpontja lett. Pedig nem csinált semmit. Illetve igen, de nincs azzal semmi baj.

Végre! Háborút indít a kormány az álhíroldalak ellen

Az Orbán-kormány felveszi a kesztyűt: minden lehetséges jogi eszközzel harcot hirdet a fakenews-gyárak ellen. Nem, ezúttal nem az Indexről, a HVG-ről, a 444-ről, a 24-ről és (elv)társaikról van szó...

Főszerkesztőt váltott a Mérce

Nahát! Pont akkor fáradt el a merce.hu eddigi főszerkesztője, amikor egy bárdolatlan írása miatt pellengérre állították.

Nem viccelnek az X-Faktorban: négy döntőst már haza is küldtek

Kecskés István
2019.11.17.
Úgy tűnik az RTL Klub gyorsan túl akar esni az idei X-Faktoron A tizenkét döntősből négyet már haza is küldettek a nézőkkel.

Fiala János kiesett a pikszisből

A rádiós korábban több önkormányzattal is szerződésben állt, ám már négy kerület is jelezte, hogy nem kívánja tovább támogatni a Civil Rádióban futó Keljfel Jancsit.

Transzvesztita tehetségkutató reality Németországban

MadMax
2019.11.12.
Úgy érzem Németország televíziózása új szintre lépett. Vagy soha nem látott mélységekbe süllyedt. Nézőpont kérdése.
Címkék: Németország

ByeAlex a picsába küldte a kritikusait – még igaza is van

Befejeződött a válogatók sora az X-Faktorban, kezdődik az élő show kavalkád. A 12 döntős között ott van a 16 esztendős Ruszó Tibor, akit a mentora ByeAlex nem akart a fináléba vinni, de a többiek a nyakába sózták. És aztán készült egy kép… 

Vezércsere a Népszavánál

A balliberális napilap tulajdonosa azt szeretné, ha a Népszava tovább növelné piaci részesedését a nyomtatott újságok és az online portálok között egyaránt.
Címkék: Népszava

Halálközeli élmények az Ez itt a kérdés extrában

Ragnar Volarus
2019.11.04.
Nem is olyan régen indult újra hétköznap esténként az M5-ön 21 órától az Ez itt a kérdés, amely ráadásul hétfő esténként különleges adásokkal jelentkezik és a 30 évvel ezelőtti rendszerváltás eseményeit idézik fel. Persze a műsort nem csak hétfőnként érdemes beilleszteni az esti programunkba.

„Karácsony diktátorként be akarja tiltani a Lokált”

Az első pillnat óta tudjuk, hogy ez így lesz, mert Karácsnyo Báb Gergely elsőszámú célpontja a budapesti napilap. Valamiért bántja ez az ingyenesen terjesztett kiadvány. Vagy…?

Ezeket a cikkeket olvastad már?