Blogolj!

A tévedhetetlen és elsősorban független 24.hu kacsája

A tévedhetetlen és főleg teljesen független 24.hu kacsaként tálalt egy hírt, majd később hivatalosként közölte ugyanazt.

Túl gyorsan repült rá az RTL Repülős Gizi halálhírére

Dorogi László
2019.02.06.
Az RTL.hu, a 24.hu, majd az Index is tényként közölte, hogy meghalt az egyik leghírhedtebb magyar betörő, Repülős Gizi. A hírt azonban senki sem erősítette meg.
Címkék: Index.hu, RTL Klub

Ballai Attila a Magyar Nemzet főszerkesztője

Pintér M. Lajos
2019.02.05.
A szerdán újrainduló napilap vezetője az utóbbi másfél évben a Magyar Kézilabda-szövetség kommunikációs igazgatója volt. Gajdics Ottó új pozíciót kap.

Végleg elhallgat a Music FM

Pintér M. Lajos
2019.02.05.
A Médiatanács szerint a korábbi Simicska-rádió a működése alatt több alkalommal is súlyosan vétett a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok ellen.

Magyar Nemzet néven folytatja a Magyar Idők

Február 6-tól veszi fel az áprilisban megszüntetett újság nevét a napilap.

Spíler 2-t mindenkinek! De minek?

Ragnar Volarus
2019.02.02.
A mai naptól a UPC Magyarország digitális csatornakiosztásában is elérhető a TV2 Csoport utóbbi időben legtöbbet szidott sportcsatornája, a Spíler 2 TV.
Címkék: spíler tv

Gyűlnek az 5 forintosok Hadházynak

Összefogtak a nézők és olvasok, és folyamatosan gyűjtik az 5 forintosokat Bayer Zsoltnak, aki így akarja kifizetni a rá kirótt pénzbírságot Hadházy Ákosnak. Az elmúlt napkban folyamatosan érkeztek a pénzérmék, az EchoTV, a Karc FM és a Magyar Idők szerkesztőségébe, és már majdnem összegyűlt a teljes összeg.

Miért lett céltábla az M5? Mert a melegekkel foglalkozott!

Egyszerű ez tulajdonképpen. Olyan, mint a gondolkodásuk. Elég csak kimondani, vagy leírni szavakat és azonnal jön a támadás.

Tévésekre támadtak a "békés" tüntetők

Több százezer forintos kárt okoztak az Echo TV kamerájában a tüntetők, miután dulakodás alalkult ki a csatorna munkatársai és több tüntető között a Clark Ádám tér közelében. Végül a rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.
Címkék: Echo TV, tüntetés

Korábban gúnyolt újságíróból akar hőst csinálni az ellenzéki sajtó

Röhögtek rajta, gúnyolták – most meg hőst akarnak belőle csinálni. Pedig nem az. Csak egy újságíró, aki már nem dolgozik a Nemzeti Sportnál.

Ezeket a cikkeket olvastad már?