Blogolj!

Hullanak a nyomtatott újságok mint a legyek

Novemberben a Playboy és a PC Guru intett búcsút, decemberben az Abcúg, januártól pedig már a Gamestar sem jelenik meg nyomtatott formában.

Mégis marad a DIGI kínálatában a Sport TV

2020.01.01.
Az utolsó előtti pillanatban mégis sikerült a megállapodás, így a darts- és az NFL-rajongók is fellélegezhetnek újév napján.

Ez történt 2019-ben a médiában

Sas József sokkolt minket az év első pillanataiban, de aztán persze némileg jobbra fordult a sorsunk. Bár akadt ezután is néhány hajmeresztő pillanat 2019-ben.

A kanadaiak kivágták Trumpot a Reszkessetek betörőkből

Dorogi László
2019.12.26.
Az amerikai miniszterelnök a kultikussá vált filmsorozat második epizódjában tűnik fel néhány másodpercre. De nem Kanadában!

Sváby András az ATV-n is TV2-zik

A Heti Napló Sváby Andrással című műsor végén - ami ugye az ATV-n fut - Sváby András elköszönése emlékezetesre sikerült.

Ő és én - tanúságtevők az M5 csatornán

2019.12.23.
A 21. században gyakran furán néznek arra, aki Istenről, hitről, vallásról beszél. Ezért is nagy bátorságról tesz tanúbizonyságot, ha valaki kiáll a nagynyilvánosság elé és olyan dolgokról mesél, amit sokan még a családtagjaikkal sem biztos, hogy szívesen osztanak meg.

Már szilveszterkor visszatér a Szomszédok

2019.12.20.
Bár ez nem maga a klasszikus sorozat folytatása lesz, de újra láthatjuk a jól ismert gazdagréti lakosokat december 31-én.
Címkék: Szomszédok

Új tagok a Dal zsűrijében

2019.12.17.
Eurovízióra nem megy, ellenben komoly jutalmakkal lesz gazdagabb a Dal című műsor 2020-as győztese, akinek személyéről új összetételű zsűri dönt. 

Jön a Szomszédok folytatása?

2019.12.13.
Mindenkinek van valamilyen kötődése a Szomszédokhoz, ami az egyik legnagyobb magyar kultsorozattá nőtte ki magát. Bár már húsz éve véget ért a gazdagréti történet, most lehet, hogy újra összeáll a csapat.
Címkék: Szomszédok

Főszerkesztőt vált az index.hu

A portál közleményben jelentette be, hogy mostantól Dull Szabolcs vezeti a szerkesztőséget.

Ezeket a cikkeket olvastad már?