Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Spíler 2-t mindenkinek! De minek?

Ragnar Volarus
2019.02.02.
A mai naptól a UPC Magyarország digitális csatornakiosztásában is elérhető a TV2 Csoport utóbbi időben legtöbbet szidott sportcsatornája, a Spíler 2 TV.
Címkék: spíler tv

Gyűlnek az 5 forintosok Hadházynak

Összefogtak a nézők és olvasok, és folyamatosan gyűjtik az 5 forintosokat Bayer Zsoltnak, aki így akarja kifizetni a rá kirótt pénzbírságot Hadházy Ákosnak. Az elmúlt napkban folyamatosan érkeztek a pénzérmék, az EchoTV, a Karc FM és a Magyar Idők szerkesztőségébe, és már majdnem összegyűlt a teljes összeg.

Miért lett céltábla az M5? Mert a melegekkel foglalkozott!

Egyszerű ez tulajdonképpen. Olyan, mint a gondolkodásuk. Elég csak kimondani, vagy leírni szavakat és azonnal jön a támadás.

Tévésekre támadtak a "békés" tüntetők

Több százezer forintos kárt okoztak az Echo TV kamerájában a tüntetők, miután dulakodás alalkult ki a csatorna munkatársai és több tüntető között a Clark Ádám tér közelében. Végül a rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.
Címkék: Echo TV, tüntetés

Korábban gúnyolt újságíróból akar hőst csinálni az ellenzéki sajtó

Röhögtek rajta, gúnyolták – most meg hőst akarnak belőle csinálni. Pedig nem az. Csak egy újságíró, aki már nem dolgozik a Nemzeti Sportnál.

Durván elhasalt az RTL Klub a helyesírás jegén

A legnézettebb magyar kereskedelmi televíziót megoldhatatlan feladat elé állították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók fantasztikus hétvégi sikerei.
Címkék: RTL Klub

Kamuznak és lopnak – ilyen ez…

Normális helyen az ember gondolkodik, kitalál, aztán ír. És amikor kész, akkor jön egy senki, aki kijelöl, másol és beilleszt. „Újságírás” 2019 eleje…

Az igazi kettős mérce: liberáliséknak még az akasztással is szabad poénkodni

Megszokhattuk: „nekünk” semmit sem szabad, „nekik” mindent lehet.

Nem tölt, csak lő: Márki-Zay már az ATV-vel is összehajtott

Igencsak sajátos a médiához való viszonya (is) a hódmezővásárhelyi polgármesternek, aki – úgy tűnik – már a kormánykritikus sajtóban is ellenséget lát. Boszorkányüldöző Márki-Zay Péter nem tölt, csak lő!

Sas József és haverjai majdnem nyolc órán át sokkolták a népet

Van az úgy, hogy az ember a tévé előtt ragad szilveszter éjszakáján. A műsorra szinte már szokás panaszkodni – ezúttal lehetett is bőséggel. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?