Index, te zselékezű!

Pintér M. Lajos
2017.11.21.
Megint összemaszatolták a kezüket az indexesek, de most azért meg is kell őket süvegelni.

Dudás a legjobb „újásgírókkal” egy csárdában

Tóth Marcell
2017.11.20.
Itt a Politis.hu. Első benyomásaink.
Címkék: Dudás Gergely

A Viszkis rabló, mint példakép?

Egy ideje megy már a TV2-n az Ázsia Expressz című sorozat, amelynek egyik főszereplője Ambrus Attila, más néven a Viszkis rabló.

Feltámadt a gyalázat az M4Sporton!

Kecskés István
2017.11.18.
A magyar vízilabda mindig tartogat érdekességeket, mostanság éppen a Szolnok és az FTC emelkedik ki a medencéből. Adta is a tévé a rangadót, amelyen olyat mondott a szakértő, hogy az valami elképesztő.

Zavar az erőben – Zoom.hu: a nagy balos machinátor

Pintér M. Lajos
2017.11.18.
Tökéletes összhangban ugrott neki a Tarjányi-médiának az MSZP és a DK, a Zoom.hu mesterterve tehát ezúttal is mágikusan működött.

Felfokozott feminizmus, férfiak sértődnek meg nők helyett

Kecskés István
2017.11.12.
Most aztán kiélhetik magukat a feministák! Olyat mondott a Nemzeti Sport újságírója Berkesi Judit exfocista riporternek, hogy megállt a levegőben a sodrófa.

Hamisítatlan HVG-horror a jereváni rádióban

Pintér M. Lajos
2017.11.10.
Az öntökönrúgás minősített esetét követte el a HVG, mely páros lábbal akart beleszállni a Ryanair légitársaságba, ám végül saját legérzékenyebb pontját találta telibe.

Havas „tanár úr” pofán vágná az államtitkárt

Pintér M. Lajos
2017.11.08.
Havas Henrik és a hasonszőrű balliberális barbárok soha véget nem érő médiatakonykodása figyelmeztető felkiáltójelet tesz Kornis Mihály író legendás üzenetének – „mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket” – végére.

24.hu – Remember Rimini!

Pintér M. Lajos
2017.11.04.
Ha nem vigyázunk – és amíg, ti, 24-esek, jót röhögtök –, Európát és Magyarországot erőszakolják, alázzák meg úgy ultraliberális-dzsihádista alapon. Úgyhogy mielőtt jön a következő gyűlöletnapló: Remember Rimini!

A bulvárbárók megint alulmúlták az alulmúlhatatlant

Pintér M. Lajos
2017.11.03.
Unalmukban nem kisebb történetet kreáltak, mint hogy szegény Aradszky László nemrégiben abba halt bele, hogy túl hirtelen tette le a cigit és a poharat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?