Blogolj!

Kedden korlátozottan lesznek elérhetőek a közmédia tévécsatornái

2020.02.03.
Közel 650.000 háztartást érint a digitális földfelszíni műsorsugárzásban hogy kedden 7:00 és 19:00 óra között, a közmédia földfelszíni tévécsatornáinál, teljes, minden adóállomást és programcsatornát érintő leállás lesz.

A Super Bowl mellett a reklámok is taroltak

2020.02.03.
Már megszokhattuk, hogy a Super Bowl-ra nem csak a sportolók és a sportrajongók készülnek teljes erőbedobással, hanem a cégek és a reklámkészítők is. A világ egyik legnézetebb sportműsorának reklámperceit elképesztő összegért árulják (közel kétmilliárd forintba kerül fél perc reklámidő), de ez a legnagyobb cégeket nem tántorítja el.

A Népszavától érkezik az Érd Médiacentrum új "független" ügyvezetője

2020.01.31.
Miután Csőzik László összellenzéki polgármester megnyerte a választásokat Érden, egyből kijelentette, hogy azt szeretné, ha az Érd TV-t, az Érd Most internetes portált, az Érd FM 101.3 kereskedelmi rádiót és az Érdi Újság című hetilapot működtető céget független ember irányítaná.
Címkék: érd, Népszava

A Lidl rádobta a Facebookra a tökéletes PR-bombát

Dorogi László
2020.01.29.
Ki hitte volna, hogy néhány svéd húsgolyó robbantja fel kicsiny hazánkban az internetet kedd estére. Az egyik hazai áruház-láncnak viszont sikerült kimaxolnia a tökéletes reklám fogalmát, a PR-csalira pedig mindenki ráharapott, aki számít.
Címkék: Facebook, reklám

Villám Gézai tempóval hasít az osztrák közszolgálati televízió

Csak nehogy aztán az ORF 1 is meg legyen villámcsapva, mint az üstökösi karriert befutó szatirikus komédia főszereplője.

Magánszférából jön Karácsonyék új sajtőfönöke

Az RTL Klub egykori kommunikációs igazgatója mától tölti be, az október óta üresen álló, pozíciót.

Ex-műsorvezető a Mészáros Csoport új kommunikációs igazgatója

Dorogi László
2020.01.11.
Tóth Krisztinát nevezte ki a Mészáros Csoport a vállalatcsoport kommunikációs igazgatójának. Egyúttal azt is bejelentették, nem dolgoznak tovább együtt az eddig ugyanezt a feladatkört ellátó ügynökséggel.
Címkék: média

Pofátlan kettős mérce a ballib médiában

Amikor az RTL Klub Erős Antóniája alapítványának támogatására szervezett gyűjtést Siklósi Beatrix, akkor nem volt ellene kifogás? Vagy a pénznek nincsen szaga? Így működik ez a hiperszakmai „függetlenobjektív”?

Galambosé az M5, Siklósié a Kossuth

Pintér M. Lajos
2020.01.07.
A Blogstar információi szerint Galambos István lett az M5 megbízott csatornaigazgatója.
Címkék: MTVA

Megint a 444 a hét tahója

Így írtok ti – az állatokról... Avagy nincs új a nap alatt.
Címkék: 444

Ezeket a cikkeket olvastad már?