hirdetés
Blogolj!

Miért lett céltábla az M5? Mert a melegekkel foglalkozott!

Egyszerű ez tulajdonképpen. Olyan, mint a gondolkodásuk. Elég csak kimondani, vagy leírni szavakat és azonnal jön a támadás.

Tévésekre támadtak a "békés" tüntetők

Több százezer forintos kárt okoztak az Echo TV kamerájában a tüntetők, miután dulakodás alalkult ki a csatorna munkatársai és több tüntető között a Clark Ádám tér közelében. Végül a rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.
Címkék: Echo TV, tüntetés

Korábban gúnyolt újságíróból akar hőst csinálni az ellenzéki sajtó

Röhögtek rajta, gúnyolták – most meg hőst akarnak belőle csinálni. Pedig nem az. Csak egy újságíró, aki már nem dolgozik a Nemzeti Sportnál.

Durván elhasalt az RTL Klub a helyesírás jegén

A legnézettebb magyar kereskedelmi televíziót megoldhatatlan feladat elé állították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók fantasztikus hétvégi sikerei.
Címkék: RTL Klub

Kamuznak és lopnak – ilyen ez…

Normális helyen az ember gondolkodik, kitalál, aztán ír. És amikor kész, akkor jön egy senki, aki kijelöl, másol és beilleszt. „Újságírás” 2019 eleje…

Az igazi kettős mérce: liberáliséknak még az akasztással is szabad poénkodni

Megszokhattuk: „nekünk” semmit sem szabad, „nekik” mindent lehet.

Nem tölt, csak lő: Márki-Zay már az ATV-vel is összehajtott

Igencsak sajátos a médiához való viszonya (is) a hódmezővásárhelyi polgármesternek, aki – úgy tűnik – már a kormánykritikus sajtóban is ellenséget lát. Boszorkányüldöző Márki-Zay Péter nem tölt, csak lő!

Sas József és haverjai majdnem nyolc órán át sokkolták a népet

Van az úgy, hogy az ember a tévé előtt ragad szilveszter éjszakáján. A műsorra szinte már szokás panaszkodni – ezúttal lehetett is bőséggel. 

Megszűnik a Zoom.hu hírportál

A kiadó december 21-én jelentette be Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő nevével összeforrt balliberális weboldal bezárását.
Címkék: Zoom.hu

Újra van Válasz!

Kecskés István
2018.12.10.
Ismét összeállt a Heti válasz korábbi szerkesztőgárdája és elindították a valaszonline.hu oldalt. Megy ez, csak akarni kell!

Ezeket a cikkeket olvastad már?