623-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb öt, idős, krónikus beteg hunyt el, vagyis a halálos áldozatok száma immár 26 fő.
Blogolj!

Vezércsere a Népszavánál

A balliberális napilap tulajdonosa azt szeretné, ha a Népszava tovább növelné piaci részesedését a nyomtatott újságok és az online portálok között egyaránt.
Címkék: Népszava

Halálközeli élmények az Ez itt a kérdés extrában

Ragnar Volarus
2019.11.04.
Nem is olyan régen indult újra hétköznap esténként az M5-ön 21 órától az Ez itt a kérdés, amely ráadásul hétfő esténként különleges adásokkal jelentkezik és a 30 évvel ezelőtti rendszerváltás eseményeit idézik fel. Persze a műsort nem csak hétfőnként érdemes beilleszteni az esti programunkba.

„Karácsony diktátorként be akarja tiltani a Lokált”

Az első pillnat óta tudjuk, hogy ez így lesz, mert Karácsnyo Báb Gergely elsőszámú célpontja a budapesti napilap. Valamiért bántja ez az ingyenesen terjesztett kiadvány. Vagy…?

Az RTL-nél szinte bárki lehet VIP

Legalábbis úgy tűnik, elnézve a Konyhafőnök VIP szereplőit.

Rodolfó nyomdokain a 444.hu

MadMax
2019.10.27.
Tudják! Vigyázat, csalok! Ez volt a híres bűvész elhíresült mondata. De ő előre szólt. Mi pedig tudtuk, hogy valahol megbújik a trükk, az átverés. De azt élveztük. Tátott szájjal csodáltuk a kackiás bajszú mestert.

Vegyes zóna az Országházban

Napok óta megy a hiszti, mert Kövér László, az Országgyűlés elnöke szigorította a sajtó parlamenti munkájára vonatkozó szabályokat. 

Tematikus műsorokkal készül az M5 október 23-án

2019.10.20.
Élő közvetítésekkel, dokumentumfilmekkel, saját gyártású alkotásokkal és megemlékezéssel készül a csatorna a nemzeti ünnepre.

Angyalföldi hetes néven tér vissza a Heti hetes!

Ez tényleg úgy hiányzott, mint az üveges tótnak a hanyattesés.

Sára Sándorra emlékezik az M5

2019.10.10.
Sára Sándorra, az egykori Duna Televízió alapító elnökére, filmrendezőre, operatőrre emlékezik péntek este az M5 kulturális csatorna.

Amikor tényleg indokolt a helyreigazítás

Jól tudjuk, nem mindegy, hogy recsegve fingó kecske, vagy kecsesen ingó fecske. Ahogy az sem, hogy egyöntetű, illetve Ön egy tetű.
Címkék: Index.hu

Ezeket a cikkeket olvastad már?