Ezt vajon ki főzte ki az RTL-nél?

A Konyhafőnök című gasztro-reality egészen nézhető műsor. Volt egy darabig. Most az RTL úgy döntött, végleg megutáltatja velünk.

Több mint 100 év megsárgult lapjai

Tóth Marcell
2018.02.11.
A Délmagyarország lapszámai online elérhetőek. 101 év újságja. És mi örülünk, mert jó dolog a pillanatnak, napnak szánt dologba beleszagolni évtizedes, évszázados késéssel.

Szoci szeánsz: Karácsony-Messiás, emberi fehérje, Soros-buli

Ki kit nyomott le, ki kiben (nem) bízik, megvan-e a győzelem receptje, vagy éppen a vereség utáni helyezkedés kezdődött meg? Végignéztük, mit írnak a netes hírportálok a Karácsony Gergelyt pajzsra emelő szombati szoci szeánszról, az MSZP-kongresszusról.

A fél internet röhögött rajta, most a csúcsra ért

Aki látott már valaha internetet, az biztos, hogy látta azt a mémet is, amin négy látszólag kocka srác ül egy asztalnál. A kockaság a gyakorlatban is igaz, olyannyira, hogy egyikük nemrég még űrtörténelmet is írt.

Valóra vált a Super Bowl beharangozó a téli olimpián

Ragnar Volarus
2018.02.09.
A Sport TV beharangozóján jót nevettünk, de a norvég olimpiai csapat mosolya nem lehetett teljesen őszinte Pjongcsangban.

A Ripost, a Jobbik és a muszlim jelkép

Valaki keresse meg azt a gyógyszert, ami elgurult. Ez már nemzeti érdek lesz lassan!

Egy sajtótermék szerint opció miniszterelnököt ölni

Kecskés István
2018.02.07.
Lassan nem telik el úgy hét, hogy egy médiafelületet felhasználva, ne foglalkozna valaki a miniszterelnök megölésével. Most a Jobbik házi tévéje mutatta meg, hogy lövése sincs arról, hogy mit lehet és mit nem.

Mi volt előbb? A Fal vagy a Piramis?

Ragnar Volarus
2018.02.05.
Most aztán egyszer s mindenkorra kiderül, ki a kakas a szemétdombon. Stohl vagy Sebestyén? TV2 vagy RTL?
Címkék: RTL Klub, tv2

Pintér Tibor esete a Sárgaházzal

Kecskés István
2018.02.05.
Drámai: kitették Pintér Tibort a színházából – írta meg az igazmondó Blikkújság a hangazatos című cikkét. Majd aztán lényegében megcáfolta az állítását.

Bíróság elé állítaná a közmédia Simon Józsefet

„Politikai tarkólövés – így végzed hát te is?” A Hirado.hu az Orbán Viktort vérző fejsebbel ábrázoló szocialista politikus polgári jogi és büntetőjogi felelősségre vonását sürgeti.

Ezeket a cikkeket olvastad már?