Blogolj!

2015 a magyar médiában 3. rész

teo
2015.12.29.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. A mostani bejegyzés júliustól szeptemberig mutatja be a főbb történeteket.
Címkék: 2015, m4, menekült, tv2

2015 a magyar médiában 2. rész

teo
2015.12.28.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. A sorozat második részében áprilistól júniusig tekintjük át az eseményeket.
Címkék: 2015, tv2

2015 a magyar médiában 1. rész

teo
2015.12.27.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. Jöjjön most az első rész, melyben januártól márciusig elevenítjük fel az eseményeket.
Címkék: 2015, MTVA, simicska

Jakupcsek karácsonya

Amikor már azt hinné az ember, hogy jöhet a nyugalom és a jól megérdemelt bejgli, az MTVA akkor is tud lépni egy merészet. Karácsony előtt pár nappal sikerült ugyanis kirúgni Jakupcsek Gabriellát és még 130 embert, ami újra felmelegítette a közszolgálati csatornák vezetőivel kapcsolatos aggályokat.
Címkék: MTVA

Habony Árpád, a partyarc

teo
2015.12.11.
Nagy bajban van a magyar ellenzéki média. Kishazánkban vezető hírré tud ugyanis válni, hogy egy kormányközeli tanácsadó hol és hogyan bulizik. Tényleg nincs ennél fontosabb dolog az országban? Valóban ilyen gyenge lenne az ellenzék?
Címkék: habony árpád

Kálmán Olga csak nem érti

Az ATV Egyenes Beszéd című műsora továbbra is hűen tartja magát saját címéhez. A műsorvezető töretlenül képvisel egy álláspontot, függetlenül attól, hogy a világban történő események miatt már mindenki más megértette, ez bizony csak álom.
Címkék: ATV, Kálmán Olga

A 444 és a korrekt tájékoztatás

teo
2015.10.22.
Ez a bejegyzés nem azért születik, hogy a blogstart védjem. Megteszik azt ők maguktól is. Azonban úgy látom, hogy a 444.hu-nak a héten elkövetett inkorrektsége pontos képet ad arról, hogy miért tart ott a magyar sajtó, ahol.
Címkék: 444

Dirk Gerkens jönni TV2

teo
2015.10.15.
Megtörtént az, amire egy évvel ezelőtt senki sem számított volna. Dirk Gerkens, az RTL korábbi vezérigazgatója, Andy Vajna TV2-jében tér vissza a magyar médiapiacra. Ezzel az egyik legnagyobb tudású médiaszakember veszi át a csatorna irányítását. Fordulatot hozhat ez a magyar televíziós piacon?
Címkék: andy vajna, tv2

Lázár János one man show-ja

teo
2015.09.10.
A kancelláriaminiszter immár hetek óta Kormányinfot tart az elmúlt napok fontosabb kérdéseiről, történéseiről, politikai döntéseiről. És nem is akárhogyan teszi mindezt...
Címkék: lázár jános

Andy papa és a TV2

teo
2015.08.31.
Az utóbbi hetek népszerű témája volt, hogy Andy Vajna meg akarja-e venni az ország második legnagyobb kereskedelmi csatornáját. Lássuk mennyi változást hozna mindez...
Címkék: tv2

Ezeket a cikkeket olvastad már?