Blogolj!

Hunvald alpolgármesterét díjazta a Népszabadság

teo
2016.04.08.
Kiváló felkészültséggel és némi szerencsével Gergely József lágymányosi olvasó nyerte a Népszabadság népszerű Kvízszabadság című játékát. Micsoda öröm és véletlen, hogy Fortuna istennő rámosolygott! A boldog hatvannyolc éves nyugdíjas villamosmérnök – mint írja a lap - nem is emlékszik már pontosan mikor fizetett elő először az újságra, mert annyira régen volt.
Címkék: népszabadság

Tvrtko hattyúdala

teo
2016.02.29.
Vujity Tvrtkót múlt pénteken kirúgta a TV2. A hírt nagyon sokan felkapták, hiszen az átalakulóban lévő csatorna ezúttal egy emblematikus alakjától vált meg, méghozzá egy igen gyors döntéssel. Hibát követtek el a vezetők? Vagy Tvrtko hibázott, amikor egy interjúban nyilvánította ki személyes érzéseit Berki Krisztiánnal kapcsolatban?
Címkék: tv2, vujity tvrtko

Bulvár show – NSO

teo
2016.02.17.
Világunk bulvárosodásának úgy tűnik nem lehet ellenállni. A nagy múlttal rendelkező médiumok egymás után vállalnak egyre színvonaltalanabb írásokat a kattintásszám megtartása érdekében. Úgy tűnik, az évszázados múltra visszatekintő Nemzeti Sport online felülete is elesett a nemes harcban.

Még bulvárabb tévé lesz a TV2-ből?

teo
2016.02.09.
Az ország második legnagyobb kereskedelmi csatornájának átalakítása újabb állomásához érkezett. Az új tulajdonosok Kökény-Szalai Vivient nevezték ki a TV2 hírigazgatójának, aki eddig leginkább a bulvár világában mozgott. Azonban mit jelenthet ez a csatorna jövője szempontjából?
Címkék: andy vajna, tv2

Star Wars - A meghökkentő Erő

Mindannyian tudjuk, hogy a médiának nagy hatalma van, amit sok esetben arra is kihasznál, hogy befolyásolja az erre fogékonyabbak gondolkodását, véleményét. Valami hasonló történhetett a legújabb Star Wars film kapcsán is, amiről a sajtó 99%-a szinte csak jót írt. Pedig...
Címkék: kritika

2015 a magyar médiában 4. rész

teo
2015.12.30.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. Most pedig eljutottunk a sorozat utolsó részéig, ami az októbertől decemberig tartó igen kalandosra sikerült időszakot öleli fel.

2015 a magyar médiában 3. rész

teo
2015.12.29.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. A mostani bejegyzés júliustól szeptemberig mutatja be a főbb történeteket.
Címkék: 2015, m4, menekült, tv2

2015 a magyar médiában 2. rész

teo
2015.12.28.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. A sorozat második részében áprilistól júniusig tekintjük át az eseményeket.
Címkék: 2015, tv2

2015 a magyar médiában 1. rész

teo
2015.12.27.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. Jöjjön most az első rész, melyben januártól márciusig elevenítjük fel az eseményeket.
Címkék: 2015, MTVA, simicska

Jakupcsek karácsonya

Amikor már azt hinné az ember, hogy jöhet a nyugalom és a jól megérdemelt bejgli, az MTVA akkor is tud lépni egy merészet. Karácsony előtt pár nappal sikerült ugyanis kirúgni Jakupcsek Gabriellát és még 130 embert, ami újra felmelegítette a közszolgálati csatornák vezetőivel kapcsolatos aggályokat.
Címkék: MTVA

Ezeket a cikkeket olvastad már?