hirdetés
Blogolj!

Gyomorforgató gusztustalanság – a Narancsnak savanyú a szőlő

A balliberális média az Orbán-kormány legpozitívabb intézkedéseiben is csak a rosszat keresi. A jól bevált keresztényellenességért sem mennek a szomszédba.
Címkék: Magyar Narancs

Temetéssel, szemüvegessel és nemzeti hőssel gúnyolódott Villám Géza

Heti dörgés – ez a címe a Comedy Central új műsorának, amely lényegében egy Villám Géza one-man show. Egyszer majd vicces is lesz.

Heti zörgés Szikra Gézával

Hétfő este először jelentkezett a Comedy Central új műsora, a Heti Dörgés Villám Gézával.  Amelyben a lényeg az lenne, hogy a hét közéleti eseményeit kivesézze szatirikus, olykor abszurd formában.

Figyelő: kiszáll a szerkesztőbizottság

Kecskés István
2019.02.25.
A lap internetes oldalán jelentette be, hogy a jelenlegi vezetők átadják a kiadvány szerkesztését az új tulajdonosnak.

A Premier League visszatér a Digi Sport képernyőjére

A csatornakínálat bővítése után három évvel a Digi Sporton is láthatóak lesznek a Premier League mérkőzései. Az angol élvonal közvetítési jogait 2016-ban szerezte meg a Digitől a Spíler.

Az ellenzéknek nem kell a sajtószabadság!

Egy félmondattal törölte el a hazai sajtószabadságot a haladó ellenzék. Őket nem kérdezheti akárki.

Fox News: a magyar családtámogatási rendszer követendő példa

Fontos dolgokat tanulhat az Egyesült Államok Magyarországtól - így összegzett Tucker Carlson a Fox News műsorvezetője, miután interjút készített Szijjártó Péter külügyminiszterrel a magyar családtámogatási programról. A Fox News sztárja igazán kitűnő elgondolásoknak nevezte a program elemeit, melyeket szerinte követni kellene.

Névvel vicceltek – nem kellenek többet az Echo TV-nek

Valakinek a nevével viccelni egészen ócska poén. Jakab Péter esetében meg felesleges is, mert a jobbikos képviselő amúgy is szolgáltat okot a vele kapcsolatos viccelődésekre.

Valaki élesített az indexnél

2019.02.15.
De nagyon. Pedig ott van, hogy ne élesítse senki. Ezzel szemben a cikk éles már órák óta. Hibáztak a tévedhetetlenek. Van ilyen… 

A kommunistákat védik, vagy a közmédiát támadják? Nem mindegy… 

Az M5 csatorna „Ez itt a kérdés” című műsora már megint céltábla lett. Hogy mit követett el a műsor? Ismét egy olyan témával foglalkozott, ami sokakat érdekel és ráadásul sok oldalról megközelíthető. Budapest ostromával foglalkozott a műsor, ahol bizony az történt, hogy jött a szovjet vörös hadsereg, a német és a magyar csapatok pedig védekeztek. Úgy tűnik, hogy erről is tilos beszélni, ezt is a szőnyeg alá kell seperni. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?