Blogolj!

Kritika: kevés néger szerepel a Csernobil sorozatban

Kecskés István
2019.06.10.
Sőt igazából egy sem, mert az a helyzet, hogy abban az időben nem sok színesbőrű élt a környéken. Mégis ezért támadják a széria készítőit.

Cenzúra, fasizmus – na ezek nincsenek

Kecskés István
2019.06.06.
Ellenben például van józan ész az M5-nél. A csatornánál figyelnek arra, hogy mi kerülhet adásba, az más kérdés, hogy van akinél a felelős döntés egyenlőre a fasizmussal és a cenzúrával.

Nem létező kormányülés a fake news a Népszavában

Nem is olyan régen előfizetési akciót hirdetett a tévében (is) a Népszava. Az első hónapban féláron kapta a lapot minden új előfizető. Megsúgom, még ez is sok. Főleg egy olyan sajtótermékért, amelyben elég kevés az igaz szó.

A Spíler TV ízléstelen öngólt lőtt

Dorogi László
2019.06.02.
Borzalmas tragédia rázta meg a futballvilágot szombat délelőtt, Spanyolországban autóbalesetben életét veszítette az Arsenal, a Sevilla, az Atlético Madrid és a Real Madrid egykori játékosa, José Antonio Reyes.
Címkék: spíler tv

Hont András az új Bangóné! A Dunába kívánta a Fidesz szavazóit

Hont András valahogy rosszul van összerakva. Legalábbis erre enged következtetni az a tény, hogy az EP-választás napján éppen a Dunába kívánta a Fidesz szavazóit

Kovács Tibor a Lapcomtól a Blikkhez „igazol”

Kecskés István
2019.05.23.
Tavaly október óta vezette a Lapcom Zrt.-t Kovács Tibor, aki most távozik a vállalkozástól és ősztől a Blikket kiadó cég igazgatója lesz.

És akkor Palik László felkiált: „Hová tűnt Dobrev Klára!!!???”

Az megvan, hogy a TV2 műsorában úgy éjfél körül felkiált a műsorvezető, hogy „Hova tűnt Dobrev Klára!!!???” Benne van a pakliban.

Nem hirdethet a Facebookon Orbán Viktor kedvenc lapja

A Nemzeti Sport online is áldozatául esett a Facebook legújabb, a hirdetésekre vonatkozó szabályozásainak.

A Népszava és a 20 perces Trump-Orbán találkozó

Nagyon rossz lehet baloldali újságírónak lenni. A korábban szakszervezeti lapként működő Népszavánál fájhatott a Trump-Orbán találkozó sikere.

A 24.hu azt sugallja, hogy ostobák a magyar diákok

Hangzatos címmel számol be róla a 24.hu, hogy leszerelik az analóg órákat iskolákban, mert a gyerekek már nem tudják olvasni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?