Blogolj!

I. Habsburg Tarzan

Kecskés István
2017.02.28.
Idősebbek emlékeznek még arra, amikor a szépemlékű Szerencsekerék című műsorban, a "Tudja, hol szorít a cípő?" helyett a játékos megoldása a "Tudja, hol szeret a cápa?" mondat volt. De most itt az újabb, a métó követő, aki a Maradj talpon! című műsorban nem találta el, hogy melyik királyunk született épp 300 éve. Mondjuk közel járt, de nem sikerült.

Heti hetes – ezt is kinyírta a kormány?

teo
2017.02.25.
Címkék: Heti Hetes, RTL Klub

VV lett a jobboldali Kálmán Olga

Schobert Norbert jobban teljesít! Irány az ATV!

Kecskés István
2017.02.18.
A kémia professzora, a rákot citrommal gyógyító, update guru Schobert Norbert most aztán helyretesz mindent. Az ATV-n jelentkezik majd naponta egy tévétornával, amelynek az lesz a címe, hogy Magyarország erősödik! Eképesztő! Nyugodtan mondhatjuk, hogy jobban teljesít a volt rendőr.

Gundel Takács Gábor a távozásról beszél, de már az utódlásán gondolkodnak – szavazás

Kecskés István
2017.02.17.
Gundel Takács Gábor szomorú képet festett a közmédia helyzetéről. Az MTVA-tól távozó műsorvezető, riporter hosszú interjút adott, amelyben elemezte volt munkahelye helyzetét. Eközben felröppent a hír, hogy Héder Barna, vagy Kovács "Koko" István válthatja őt a vetélkedőben.

A bulvármajmok bolygója

2017.02.16.
Hihetetlen mik vannak! Például van olyan hír, amelyben a magánétéről beszélő önjelölt celeb, arról nyilatkozik, hogy ő bizony nem beszél a magánéletéről. No, de nemcsak Király Viktor szakított, hanem Ferencről is kiderült, hogy Zimány Linda számára már csak nevében kedves. Persze nem ez a lényeges kérdések, hanem a megjelenés.

Félelmetes, mennyi marha van a világhálón!

Kecskés István
2017.02.15.
Sopront fellobogózták. A város egyik utcája egyik reggelre tele lett horogkeresztes zászlókkal. Az ember – ha van egy csöpp esze –, akkor azonnal kitalálja, hogy a városban filmet forgatnak, ami vélhetően a II. világháború környékén játszódik. Ugyanakkor vannak olyanok, akik azonnal fasizálódásról, magyarországi nácikról ír a közösségi oldalon és még az unokák jövőjéért is aggódik.

Miért nem sikeresek a rusnya nők? – videó

Kecskés István
2017.02.09.
Zseniális felkonf született az Alföld TV egyik műsorában – gyanúsan a Púder című lehetett, de ez az interneten terjedő videóból nem derül ki. Egy örök kérdésre keresi a választ a műsorvezető hölgy: miért kreatívabbak és sikeresebbek a szép nők, mint a "rusnya társaik"? Ez is egy olyan mélysége a televíziózásnak, amire azt kell mondjuk, hogy ha nem látjuk nem hisszük el.

Hazudnak a veronai tragédiáról!

Kecskés István
2017.02.06.
Van, akiknek semmi és senki sem szent. Nem tisztelik a gyászt, nem tisztelik az áldozatokat, a sérülteket, a családokat. Ők, illetve ezek semmit sem számítanak azoknak az oldalaknak, amelyeknek csak az a fontos, hogy sokan lájkolják azt a szennyet, amivel elárasztják az internetet. A veronai balesettel kapcsolatban hazugsággal sokkol egy kamu oldal.

A Népszabadság nem vész el, csak átalakul

2017.02.02.
Az újságíró megmaradás törvénye ismét érvényesülni látszik: a Népszabadság volt munkatársai közül hamarosan huszan dolgoznak annál a kiadónál, amely többek közt a Népszavát is megjelenteti, vagyis a lap szellemisége lényegében tovább él. Hogy az egykori Népszabadságos kollégák tudnak-e fogyasztható kiadványt csinálni a baloldali napilapból az kérdés és az is, hogy emelkedik-e az újság eladása.

Ezeket a cikkeket olvastad már?