Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Átalakuló tévék, hülye viccek, nézettségi rekordok – 2016 a médiában II.

Kecskés István
2016.12.28.
Ha az életünk valamelyik területén, akkor a médiában semmiképpen sem volt unalmas a 2016-os esztendő. Az első részben Tvrtko, a herevasalós Berki Krisztán, Liptai Claudia és Gönczi Gábor volt a főszereplő, ebben a visszaemlékezésben szerencsére másoknak is jut hely. Média, 2016. II.rész.

Kirúgásokkal és átalakításokkal kezdődött 2016 a médiában

2016.12.27.
Ha az életünk valamelyik területén, akkor a médiában semmiképpen sem volt unalmas a 2016-os esztendő. Óriási átalakulások, nagy bukások és sikerek tarkították az esztendőt. Az első negyedév főszereplői a kereskedelmi tévék és az ő "celebeik" voltak. Média, 2016. I.rész.

Valami nagyon furcsa Andy Vajna felsőjén

2016.12.26.
Vajnáéknál ezerrel pörög a karácsony, és hát manapság csak úgy lehet méltóképpen abszolválni az ünnepeket, ha lövünk néhány vagány kis fotót az Instára. Andy úréknak sem kellett több, jött is a tudósítás, de ezt a képet nézegetve erős fejviszketésünk támadt, amit azóta is vakarunk. Vajon mit ábrázol ez a polóba injekciózott pullóver hibrid? Szavazz Te is, de itt nincs jó megoldás, ha más ötleteted van kommentben várjuk!

Miniszterelnöki interjút trollkodott szét valaki a Fejér Megyei Hírlapban

Kecskés István
2016.12.25.
Valaki vicceskedni próbált a Fejér Megyei Hírap munkatársai közül és olyanokat írt bele a lap Orbán Viktorral készített interjújába, amelyet a miniszterelnök nem mondott és soha nem is gondolt. Felháborító, megmagyarázhatatlan. A kiadó elnézést kért és jogi lépéseket tesz az ügyben.

A Népszabadság volt főszerkesztője az MSZP-hez igazolhat

Lapértesülések szerint Murányi Marcell, a Népszabadság volt főszerkesztője lehet az MSZP kommunikációs vezetője. A párton belül többen aggódnak az esetleges kinevezés miatt, mert Murányinak van egy lezáratlan bírósági ügye, amelyben első fokon felfüggesztett börtönre ítélték. Eddig nem voltak ilyen finnyásak a szocialisták.

Kálmánnak vagy Olgának nevezik a Hír TV új munkatársát?

2016.12.17.
Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, amikor láttam a hírt, amely arról számolt be, hogy Kálmán Olga a Hír TV-hez szerződik. Végül úgy döntöttem, hogy nevessünk és nézzük meg a riporter Mogács Dániellel készített interjúját és röhögjünk – köszönjük Mogács Dániel. Az ATV felső vezetéséből kiszivárgott információk szerint Csuhaj Ildikó válthatja Kálmán Olgát a képernyőn.

A magyar futballt nézték a legtöbben

Kecskés István
2016.12.15.
Talán nem is meglepő, hogy a magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzéseit nézték a legtöbben az elmúlt évben. A televíziós adatokat összegyűjtve kiderült, hogy a magyar–belga meccs bizonyos periódusaira több mint hárommillió néző kapcsolt, ami ebben az évben a legmagasabb adat. A többi mérkőzést is sokan figyelték.

Sebestyén Balázs a címlapokon, Mészáros Lőrinc a médiában, a Ripost a standokon

Kecskés István
2016.12.02.
Zajlik az élet a hazai médiában. A legtöbben arra voltak kíváncsiak az elmúlt hetekben, hogy Sebestyén Balázs és társai hol folytatják a rádiózást. Nos kiderült, hogy megtalálták azt a rádiót, ahol lehet véleményük. Aztán Mészáros Lőrinc is vett egy tévét, vagyis azok is megnyugodhatnak, akik már eddig is őt látták minden médiavásárlás mögött, mert valóban beszállt ebbe az iparágba. A Ripost meg fordított úton jár és nagyot alkotott.

Nemzeti Sport: új főszerkesztőnek kell megállítania a zuhanást

Kecskés István
2016.11.21.
Ma mindenképpen téma lett volna a Nemzeti Sport, eredetileg az ország egyetlen sportnapilapjának példányszámáról lett volna szó, ám időközben a Mediaworks közleményben jelentette be, hogy Szöllősi György lett a lap főszerkesztője, így duplán is az érdeklődés középpontjába került az újság.

Bayern München helyett Bajkeverő majom az Invitel előfizetőienk

Kecskés István
2016.11.17.
Az Invitel jelentős változásokat eszközöl csatornakínálatában január 1-től. Kikerül a kínálatból többek közt az Eurosport összes csatornája, vagyis az előfizetők nem látják majd a Bundesligát, de ott lesz majd az adók között a Kiwi TV nevű gyerekcsatorna, amelynek egyik húzó sorozata a Bajkeverő majom.

Ezeket a cikkeket olvastad már?