Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Hitleres vicc a Veszprémi Naplóban

2017.01.18.
Úgy tűnik Veszprém környékén mindig történik valami érdekes a média világában. Úgy tűnik, hogy a december 24-én, a Fejér Megyei Hírlapban megjelent Orbán Viktorral készített interjút is innen hekkelték meg, de ez még nem elég, most éppen egy olyan viccet közölt a Veszprémi Napló, aminek a "poénja", hogy Hitler lelövet rabot.

Kis Grófó a Nemzetiben – több mint bűn

Kecskés István
2017.01.12.
Amikor Krajnyák Zsuzsa kerekesszékes vívó a helyére indult az Év sportolója gálán átvett jutalmával és megszólalt aláfestő zenének Kis Grófó Nézését meg a járását firtató dala, akkor nem hittem a fülemnek. Ilyen nincs is. Király Gábor is megkapta, hogy amilyen hülye úgy szeretjük, de ez legalább egy kicsit vicces. Kis Grófó nem az.

Távkapcsolóval a kézben: amit a Minyon kinyom... (videó)

Kecskés István
2017.01.09.
Az ember néha már azt hinné, hogy nem lehet mélyebbre menni, aztán kiderül, hogy minden tárna alatt van egy másik, ahonnan nem szén, hanem valami rettenet kerül elő. Most a SuperTV2 Sztárban sztár + egy kicsi című produkciója vitte a nézőket el egy olyan szintre, ahova soha senki sem akart elutazni.

Támogatja a rasszizmust a Facebook?

2017.01.08.
Nem tudja kezelni az amerikai sajtó egy része az, hogy négy színesbőrű fiatal, válogatott trágárságok és a fehéreket szídó mondatok közt ütlegel egy fehér fiatalt. Nem mondják ki, hogy rasszizmus volt, titkolják azt is, hogy az elkövetők feketék voltak. Ugyanakkor az is érdekes, hogy az egész erőszakot élő videóben közvetítették az elkövetők a Facebookon.

A tökéletes végszó

teo
2017.01.08.

Távkapcsolóval a kézben: kultúrmocskot kaptak az Invitel előfizetői

Kecskés István
2017.01.04.
Amint arról már szó volt január 1-től nem szerepel az Invitel kínálatában az Animal Planet, a Discovery Chanel, a Discovery Showcase, a Discovery Science, a DTX, a ID Xtra, az Eurosport 1, az Eurosport 2, az Eurosport News és a TLC., de a szolgáltató gáláns volt, hiszen adott helyette egy csomó mindent.

Simicskáék feltalálták a Facebookot!

2017.01.03.
Elindult a Helyi Válasz internetes portál – a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. adja ki, vagyis Simicska Lajos cége –, amely nem kevesebbet tűz céljául, mint azt, hogy regionális alapon is szolgáltat híreket, vagyis a főoldalon minden megyét felsorolnak, s a feliratok alatt csak válogatni kell a hírek között.

2016 vége nagy változásokat hozott a médiában

2016.12.30.
Ha az életünk valamelyik területén, akkor a médiában semmiképpen sem volt unalmas a 2016-os esztendő. Tvrtko, a herevasalós Berki Krisztán, Liptai Claudia, Gönczi Gábor, Friderikusz, Fásy Ádám és Vajna Timi meg egy Szorító volt eddig, és most jön csak az év végi hajrá! Média, 2016. IV., befejező rész.

Új műsorokat és csatornának hozott 2016 nyara

2016.12.29.
Ha az életünk valamelyik területén, akkor a médiában semmiképpen sem volt unalmas a 2016-os esztendő. Korábban Tvrtko, a herevasalós Berki Krisztán, Liptai Claudia, Gönczi Gábor, Friderikusz meg az Izaura Tv volt a főszereplő, most újabb nevek merülnek fel. A harmadik negyedév sem volt unalmas, még akkor sem, ha a nyári uborkaszezon azért rányomta a bélyegét erre az időszakra. Média, 2016. III.rész.

Kirúgások az interjúhamisítás után

Több embernek felmondott a Fejér Megyei Hírlapot kiadó Pannon Lapok társasága, mert azt vélelmezik, hogy közük lehetett ahhoz, hogy valaki átírta az Orbán Viktorral készült interjúban a miniszterelnök válaszainak egy részét. A liberálisok máris koncepciós eljárásról beszélnek, de vajon mit szólnának ahhoz, ha sós lenne a torta?

Ezeket a cikkeket olvastad már?