Blogolj!

Alapítványi kézbe került az index.hu

Kecskés István
2017.04.20.
A Magyar Nemzetben és a HírTv-ben is érdekeltséggel bíró Pro-Ráta Holding Zrt. a 2014 februárjában kötött megállapodása alapján opciós jogát érvényesítette, megvásárolta az index.hu kiadóját, és az így szerzett tulajdonát a „Magyar Fejlődésért Alapítványra” ruházta át

Stohl András beszólással reklámozta az új műsorát

Kecskés István
2017.04.19.
Pataki Zita, Janklovics Péter és Stohl András a Class FM-hez igazolt, ők lesznek majd a Morning Show új műsorvezetői.

A média befolyásolja Gulyás Mártonék ítéletét

2017.04.13.
Két bírósági tárgyalás borzolta ma a kedélyeket. Egyrészt mára tűzték ki Sarka Kata és Hajdú Péter válóperét, másrészt pedig ma jelent meg a bíró előtt Gulyás Márton és Varga Gergő, akiket garázdasággal váldoltak, mert a hétfő esti tüntetésen festékes palackkal dobták meg a Sándor palotát.

Nincsenek jelzők

Kecskés István
2017.04.06.
Két esetre kaptam fel a fejem az MTVA-val kapcsolatban. A kettőnek látszólag semmi köze egymáshoz, de a megtörténtük nem sok jót jelez előre.

TV2: nem jött be a játékcsere

2017.04.02.
Kellett egy darabig nézni a TV2 "Annyit ésszel, mint erővel" című új vetélkedőjét, hogy az ember döntésre tudjon jutni vele kapcsolatban. Nekem sikerült: a jövő héten más lesz a műsor vacsora közben.

Hajós András oda hányt, ahonnan eszik, de…

Kecskés István
2017.04.01.
Hajós András hányni tudna, ha a TV2 Tények című műsorától. Gönczi Gábor a műsor egyik arca ezt a szívére vette.

Panka, avagy Alföldi Horcruxa

Charlotte
2017.03.30.
Helyes keverék volt. De már tegnap a nagydoktorit is megírták helyette annyira intelligens és művészi volt. Kész műalkotás. Robi maga. Ha ismered a Harry Potter legendát azt mondanám hogy egy horcruxa volt Robinak... egy darab a lelkéből, ami segít neki halála után újjászületni. Így viszont gyengíti...

A MÚOSZ-nak fontosabb a Momentum Mozgalom, mint az újságíró

2017.03.28.
Új elnöke van a Magyar Újságírók Országos Szövetségének: az egykori Népszabadság újságírója Hargitai Miklós, akit a szervezet 34 tagja választott meg vezetőnek. Az új seprű már bele is kezdett a takarításba, egészen pontosan a Média Önszabályozó Testülethez fordult egy origós cikk miatt. Kiderült, ez egy klasszikus pótcselekvés, az ügynek semmi folyománya nem lesz.

Hajdu B. István elszavalta a meccset – videó

Kecskés István
2017.03.25.
Sokféle elemzés megjelent már a ma esti portugál–magyar világbajnoki-selejtezővel kapcsolatban, de mindet ki lehet dobni a kukába, mert Hajdu B. István az M4Sport riportere kimaxolta ezt a műfajt. Arany János Családi kör című versének átiratát szavalta el Viníciustól Csányi Sándor izgatottan reszkető bajszáig.

Alföldi Róbert a rosszkedvű, baloldali, liberális, zsidó, buzi menekültbérenc

2017.03.22.
Hát ez van, ami a címben is van. Vitatkozni nem nagyon lehet vele, mert valóban így van. Az állítás igazához vezető út hosszú volt és rögös. Alföldi Róbert érdekes művész ismét nyilatkozott és ahogy ez ilyenkor lenni szokott sajnálokozott egy sort, a saját keserűségét úgy beállítva, mintha a hazánk sorsa lenne borzalmas.

Ezeket a cikkeket olvastad már?