Blogolj!

A határntúli magyarok is nézhetik az M4 Sportot

2019.09.06.
Mivel számos sajtómegkeresés érkezett a témában, ezért a közmédia az alábbi tájékoztatást adja: Az MTVA a jogi háttér után a technikai feltételeit is előteremtette annak, hogy Felvidéken és Erdélyben is fogható legyen az M4 Sport közvetítése a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőiről, a kábeles előfizetők számára.

Igazi különlegesség hétfő esténként az M5-ön

Ragnar Volarus
2019.09.04.
Szeptembertől újra minden hétköznap este 21 órától jelentkezik az M5-ön az „Ez itt a kérdés”, kulturális közéleti és történelmi témákkal. A műsor pedig most igazi különlegességgel szolgál minden hétfőn este, felidézve a harminc évvel ezelőtti eseményeket.

A mandiner.hu nyomtatott lapként is megjelenik majd

Kecskés István
2019.08.28.
Új hetilap jelenik meg a piacon: a mandiner.hu szerkesztősége hamarosan nyomtatott formában is elérhető lesz.

A nap jó híre: megszűnik Villám Géza műsora

A nyári szünet után nem indul újra Villám Géza Heti Dörgés című rém unalmas és egyáltalán nem vicces műsora a Comedy Centralon.

Lekerül a főműsoridőből a Barátok közt

MadMax
2019.08.21.
Mégpedig a délutáni mexikói/brazil/török szappanopera-sávba. Sokan most biztosan örülnek, hogy mindig is ott kellett volna vetíteni, de nincs ok ünnepelni, elképesztő csapás érkezik a helyére.

75 éves lenne Knézy Jenő

2019.08.19.
Ma lenne hetvenöt éves Knézy Jenő újságíró, sportriporter. 

Bochkor Gábor újra rádiózhat

A Retro Rádió reggeli műsorában térhet vissza a mikrofon mögé, a magyar média egyik legidegesítőbb figurája.

Nézd anya, gyilkos lettem, most már sokan követnek!

Dorogi László
2019.07.16.
Egy dolog változott meg borzasztóan a közösségi oldalak korlátlan hatalmának és a Z generációs multimédiás platformok korának beköszöntével: a társadalom minden egyes képviselője sokkal-sokkal láthatóbbá és hallhatóbbá vált.
Címkék: erőszak, média

Schobert Norbi kiakadt! Kulcsszavak: „Nyomorult, gyökér, pedofil” Videó!

Kecskés István
2019.06.24.
Ilyen még tényleg nem volt! Norbi odaült a telefon elé, bekapcsolta az élő videót és gyökérnek, nyomorultnak,nevezte azokat, akik követik az oldalát, de közben gyűlölik őt. Sőt még egy pedofil párhuzamot is vont. 

Valamit takargat a Román Ortodox Egyház, már újságírókat fenyegetnek

Dorogi László
2019.06.15.
Egy román oknyomozó újságírónő egy vallási-egyházi életet átvilágító tényfeltáró-oknyomozó projekten dolgozik, ez viszont a román ortodoxoknak valamiért nagyon nem tetszik. A riporternőt most azzal fenyegették meg, hogy betörik a fejét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?