Blogolj!

Dobpergés: Demcsák Zsuzsa újra műsort vezethet

Dorogi László
2020.06.24.
Az ATV egykori üdvöskéje szűk három évvel botrányos Szanyi-interjúja után ismét műsort kap. Azt már lehet tudni, melyik csatornán, azt viszont még nem, hogy milyen jellegű műsort.
Címkék: Demcsák Zsuzsa

Na de hová tűnt Friderikusz Sándor?

Dorogi László
2020.06.24.
Az egykori médiaceleb Damon Hillként száguldott ki a rivaldafényből, százmilliókat érő ingatlanjaitól megszabadult, most éppen az utolsót árulja.

Lemondott az Index.hu Zrt. vezérigazgatója

2020.06.23.
Pusztay András lemondásáról a Kreatív értesült Bodolai Lászlótól, az Indexet tulajdonló alapítvány kuratóriumi elnökétől.

Újabb sorozat kerülhet bajba a BLM-mozgalom miatt?

2020.06.15.
Már korábban is írtunk arról, hogy a filmeket, sorozatokat is elérte a Black Lives Matter-mozgalom, méghozzá úgy, hogy folyamatosan cenzúrázzák/törlik a kényes epizódokat.

John Cleese szerint hülyeség a Waczak szálló cenzúrázása

2020.06.13.
Sorra törölnek sorozatokat/filmeket a bennük található rasszista felhangok miatt. Erre a sorsa jutott a Waczak szálló is, amiről persze a sorozat egykori főszereplőjének, Jonh Cleese-nek is megvan a véleménye.

Először lesz fekete a Nagy Ő

Ragnar Volarus
2020.06.13.
Amerika túlkompenzál és megpróbálja behozni évtizedek, évszázadok lemaradását.

A Waczak szálló is rasszista, törölni kellett egy epizódot

Ragnar Volarus
2020.06.12.
A BBC és a Netflix a héten már eltávolította a Little Britain vígjáték-sorozatot a streaming oldalairól. Most újabb népszerű vígjáték-sorozat esett áldozatul a rasszizmus elleni harcnak.

Költségvetési csalás miatt vádat emeltek Hajdú Péter korábbi cégénél

Ragnar Volarus
2020.06.12.
A Fővárosi Főügyészség és a Fővárosi Törvényszék is megerősítette a Magyar Hangnak, hogy eredményes volt a négy évig tartó nyomozás Hajdú Péter műsorvezető és producer korábbi cégénél, a Frizbi Entertainment Kft.-nél.
Címkék: Hajdú Péter

Szulák Andrea visszavonul a tévézéstől

2020.06.11.
Szulák Andrea nem sokkal azután döntött így, hogy a Life TV új vezérigazgatója, Hajdú Péter közölte vele, hogy felfüggeszti a műsorát.

Magyarázat a liberális mainstream média elferdített igazságához

Dorogi László
2020.06.02.
Bár tudom, hogy nem szorul rá, mégis a megbélyegzett és eleve elrendelten elítélt futballtársadalom védelmére kell kelnem.
Címkék: 444, Index.hu

Ezeket a cikkeket olvastad már?