Napilapos hetilapot álmodtak meg a volt nemzetesek

Szamizdatként indul a Magyar Hangjuk május 8-án. Azt nem közölték, pontosan hogyan akarnak betörni a szűkülő hetilappiacra.

Elhunyt a legendás Körkapcsolás egyik alapítója

Pintér M. Lajos
2018.04.28.
Takáts Árpád évtizedeken át közvetítette a győri sportcsapatok mérkőzéseit a Magyar Rádióban, hangja összeforrt az Rába ETO-val.

Mélyponton a mélyföldi média: pofán köpetnék Orbánt

A honi sajtó állapota és színvonala miatt sivalkodók, liberális megmondóemberek, önjelölt erkölcscsőszök, erre varrjatok gombot! A béke segge alá mászott a híres és mintaértékű nyugati (holland) újságírás.

A Jobbik szóvivője kisétált az élő adásból

Van egy oldal a Facebookon, amelynek a neve: "Minek ment oda?" Ezt nem ismeri Jakab Péter a Jobbik szóvivője és bement a TV2 reggeli műsorába.

A pártatlan mérce főszerkesztője és a be nem váltott ígéret

Bevallom magasról teszek rá, hogy ki a merce.hu főszerkesztője. Ebben a sztoriban sem a balliberális újság szakmai vezetője a lényeg, hanem a jelenség. 

Magyar Nemzet: Ungár Péter veszi a lapot?

Benne volt a pakliban, hogy ha a Fidesz-KDNP szövetsége nyeri a választást, akkor Simicska Lajos bezárja a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, de azért ilyen gyors döntésre kevesen számítottak.

A HVG és a kórházi kacsa

Minden kórházban van kacsa. Hivatalosan ágytál. Most ehhez került közel a HVG. Mármint a kacsához, ami ugye kórházi viszonyok között ágytál…

A Népszava támogatta a paksi beruházást, majd ellenzékbe került a baloldal

Kecskés István
2018.03.29.
A Népszava egészen addig támogatta a paksi beruházást, ameddig a baloldal volt kormányon. Ellenzékből már fáj az építkezés.

Hivatalos: idióták is indulnak a választáson!

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt országos listát állított, így lehetőséget kapott az M1 hírcsatornán, hogy bemutassa a programját.

Barangolás a bugyuta bulvár birodalmában

Ragnar Volarus
2018.03.09.
"Ilyen még nem volt", "Nem fogsz hinni a szemednek", "Aztán bekövetkezett a baj" és "Már nincs sok hátra, de...". Mai bulvárcímek. Ön mire tippel?
Címkék: Blikk, bulvár, Ripost

Ezeket a cikkeket olvastad már?