Bezárt a kukkolda

Megszűnt a szanalmas.hu. Több is veszett már, de azért sokaknak üres lesz a reggelük, amikor rádöbbenek, hogy a folyton beszóló oldalnak vége. Nem lehet már a hülyéken röhögni, elbújva kuncogni és mutogatni. A liberális média által legendásnak minősített oldal befejezte tevékenységét.

Vajna Timi szivarozó macskája a spíler

A Facebook és a halál

Kecskés István
2016.08.14.
Ha valamivel nem tud mit kezdeni a Facebook, az az elmúlás, a halál. A közösségi oldal mindenre felkészült, csak arra nem, hogy mi van akkor, ha a felhasználó elhagyja az árnyékvilágot. Mert a hozzáférése megmarad – a jelszót rajta kívül senki sem tudja. Mindeközben a közösségi háló legnépszerűbb funkciója a születésnapi köszöntés. Csak van, amikor az elmúlás és a születésnap találkozik.

Visszanyalt a fagyi a 444-nek

2016.08.13.
Hosszú Katinka második lett 200 háton a riói olimpián, de a 444.hu szerint első helyen végzett, ezzel négy aranya van, így ő szerezte a küldöttség első helyeinek kétharmadát. Nehezek, ám ezek a szombat reggelek. A péntek esti buli ott van még az ember fejében, meg amúgy is hajnalban úszott a magyar sportoló, talán még nem is volt vége a rendezvénynek. De a 444 mindig, mindenkinél, mindent jobban tud.

Melyik csatornára került a Premier League?

teo
2016.07.30.
A címben feltett kérdésre keressük a választ, de egyelőre nem könnyű megtalálni. Elképzelhető, hogy egy teljesen új csatornára kerül a PL, de az is megeshet, hogy olyan adóra, amelynek eddig nem volt sport profilja. Sőt még az is megeshet, hogy ideiglenesen a Digin marad minden. A helyzetet bonyolítja egy közvetítő cég megérkezése.

Népszava, mint a legalja.hu

teo
2016.07.27.
Címkék: Népszava

Gyurcsány és Bajnai elvesztett csöcseiért sír a média

Vili, a szakértő veréb

teo
2016.07.22.

Győző és a disznók

teo
2016.07.19.
Gáspár Győző bekerült az újságba. Illetve nem ő, hanem a disznói. Na jó nem az ő sertései, hanem az unokahúgának a malacai. Egészen pontosan persze sosem voltak disznói, de ennek ellenére – vagy ezzel együtt is – ott van a lapok hasábjain Győző és a sertések. Így együtt. És egy 50 milliós lopás, meg egy 200 ezre jutalom. A rablásról annyit tudni, hogy valamikor idén történt. Július 19-e van...

Szerkesztett szabadság?

teo
2016.05.13.
Egészen érdekes dologgal vádolták meg a Facebookot. A cégtől távozó munkatársak arról beszéltek, hogy az oldalon szerkesztik a legnépszerűbb bejegyzéseket gyűjtő topicot és érdekes módon a liberális média tartalmait helyezik előtérbe a konzervatív oldalakkal szemben. A helyzetet az teszi igazán különössé, hogy az Egyesült Államokban éppen választási kampány van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?