Nem tudtuk, ki hiányzott – Demcsák (39) visszatér!

Kipihente a feledhetetlen Szanyi-interjú fáradalmait. Hús nélkül gyúr a képernyőre. Azért hátrébb az agarakkal, pár hónapig még nélkülöznünk kell.

Szocialisták a tévében: kétfarkú MSZP

Nehéz eldőnteni, hogy a szocialista politikusok televíziós szereplésének egy része a vicces, vagy a szánalmas kategóriába tartozik-e.

Hülye cikkre csak hülye helyreigazítás jöhet! Jött is!

Kecskés István
2018.02.26.
Elképesztő helyreigazítást közölt a Bors Online. Elsőre – másodikra és harmadikra – nem sok összefüggés mutatkozik az egymás mögé dobált szavak között.

Nem volt kegyelem: megölték a 27 éves szlovák újságírót és mennyasszonyát

Nemrég vásárolt házat a magyar többségű faluban a két fiatal – feltételezhető, hogy a kettős gyilkosságnak köze van a férfi oknyomozó írásaihoz.

Ezt megkapták: zúzós punkot küldünk az Euróvízióra

Kecskés István
2018.02.25.
Az AWS nevű együttes nyerte a Dalt. Ezt még megemlegetik Portugáliában, hiszen ez nem egy tinglitangli, ez egy zúzós dal.

Stop Somos? Ez lenne az ATV legalja?

Az ATV ismét bizonyította, hogy kifogyhatatlan a remek ötletekből. Már abban az értelemben, hogy egy darab sincs a kreatív munkatársaknak.

Lila Sorosok, apokalipszis és a medve bőre – az Orbán-évértékelő médiamoraja

Pintér M. Lajos
2018.02.19.
Megkapargattuk az online portálokat, kinek mit üzent a miniszterelnök. Rendszert viszünk a médiakáoszba, hiszen kiderült, még abban sincs egyetértés, keveset vagy sokat foglalkozott-e a miniszterelnök az ellenzékkel.

Tibi bácsi örök és elnyűhetetlen

A Bors nekifutott, hogy teljesítse a retro celeb három kívánságát, csak győzzük kibogozni!

Ezt vajon ki főzte ki az RTL-nél?

A Konyhafőnök című gasztro-reality egészen nézhető műsor. Volt egy darabig. Most az RTL úgy döntött, végleg megutáltatja velünk.

Több mint 100 év megsárgult lapjai

Tóth Marcell
2018.02.11.
A Délmagyarország lapszámai online elérhetőek. 101 év újságja. És mi örülünk, mert jó dolog a pillanatnak, napnak szánt dologba beleszagolni évtizedes, évszázados késéssel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?