Blogolj!

Kapaszkodjanak meg, 70 fős szerkesztőséggel indul a Telex

Ragnar Volarus

70 fős szerkesztőséggel indul el az Indextől távozó újságírók és szerkesztők által alapított telex.hu, közölték szerdán este a Facebookon.

Ennyit a rohadt nagy sírás-rívásról. 70 ember. Most nem árulom el, hogy a Blogstar hány fős szerkesztőséggel üzemel, de elég messze a 70-től. És nem felette. 

Tehát most engedjék meg, ha nem gyűlnek könnycseppek a szemem sarkában, hogy ezek a szegény és elnyomott exindexes újságírók mennyire hátrányos helyzetűek. És azt is engedjék meg, hogy ne jelentsem ki, mekkora faszagyerekek. 

Mert jól átvertek mindenkit. Kell másik! Így pedig mindenki szíve összefacsarodott és már utalt is nekik. Annyit, hogy abból most 70-en elkezdik a telex.hu-t. Vagy csak részben abból? A többit meg biztos kemény munkával megkeresték? Vagy feltörték a malacperselyt és előszedték a párnában kuporgatott garasaikat? 

Nem. A napokban derült ki, hogy 200 ezer euróval, mintegy 72 millió forinttal támogatja a telex.hu működését az egyik legnagyobb cseh médiacég, az Economia. A lapot egyébként eddig több mint 33 ezren támogatták. 

A posztban közzétették az összes újságíró nevét, valamint egy közös fotót is készítettek magukról. Tehát új lobogó alatt hajózik tovább ugyanaz a legénység.

???????????? Most már tényleg nemsokára el fogunk indulni, és végre azt is elárulhatjuk, kik lesznek ott a kezdőcsapatban. Az...

Közzétette: Telex.hu – 2020. szeptember 23., szerda

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/100526/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?