Blogolj!

Azonnali hatállyal menesztették Rózsa Pétert, a 168 Óra főszerkesztőjét

Szerdán elbocsátották Rózsa Pétert, a 168 Óra hetilap tavaly szeptemberben kinevezett főszerkesztőjét - számolt be róla a Media1. A lap információi szerint, Milkovics Pál, a 168 Órát tulajdonló Telegráf Kft. anyavállalata, a Brit Media vezérigazgatója és résztulajdonosa szerdán írásban közölte  a főszerkesztővel, hogy azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól.

Az elbocsátásról szóló híreket már maga Milkovics is megerősítette, döntését azzal indokolta, hogy az újság most megjelenő lapszámát Rózsa úgy küldte nyomdába, hogy az újságban megtalálható Orbán Viktorról és családjáról egy fotó.

A kép közlése Milkovics szerint elfogadhatatlan, valamint morálisan aggályos, hiszen a fotón látható Orbán fiatalkorú gyermeke, és a vezérigazgató úgy véli „a kép a kormányfő családjához nem kapcsolódó szöveghez használták fel illusztrációnak”. Milkovics úgy fogalmazott, hogy

a gyerekeket, függetlenül szüleik közéleti szerepvállalásától, védeni kell, nem pedig politikai tartalmú üzenetekhez felhasználni és gyűlölködés céltáblájává tenni.

Milkovics Pál azt is elmondta a Media1-nek, már arra is felkészült, hogy Rózsa Péter elbocsátása miatt azzal fogják támadni, hogy személyében megérkezett a NER a laphoz, de ezek alaptalan támadások lesznek. Mindössze arról van szó, hogy a főszerkesztő egyszerűen túllépte a jó ízlés határát.

(Fotók: media1.hu)

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/99623/pics/lead_800x600.jpg
168 Óra,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
haereticus 2020-09-02 19:21:59
Halvány értelem és erkölcs a 168 óra nevű liberális propagandista dögkútban. rózsa péter a libernyák propagandának a legalja: https://haereticus.blogstar.hu/2018/02/18/szellemi-hullagyalazas-a-klubradioban/48753/
Módosítás
Válaszolok
Lukács 2020-09-02 15:01:38
Rózsa úr! Magának reszeltek. Shalom.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?