Blogolj!

Mégis folytatódik a népszerű sport talk-show

Kálovics Tibor

Mégis folytatódik a Sport Televízió népszerű talk-showja az amerikai sportokkal foglalkozó Trash Talk. A nyolcadik évaddal szeptembertől jelentkező műsor ráadásul visszatér a gyökereihez.

Fotó: sport1tv.hu

2013-ban indult el útjára a Sport Televízió népszerű beszélgetős műsora a Trash Talk. A talk-showban humoros formában szakértők beszélték meg az NFL az NHL illetve az NBA történéseit. A műsorvezető Szaniszló Csaba volt, a szakértők pedig Kovács Sándor, Bencsics Márk (NFL), Dávid Kornél, Tőrös Balázs (NBA) illetve Szuper Levente és Kangyal Balázs (NHL) voltak. Négy évad után a jégkorong-bajnokság átkerült a Spílert TV-re, a Trash Talkba pedig a UFC-t illesztették be mint harmadik sportágat. Miután Szaniszló Csaba 2018-ban ideiglenesen külföldre költözött a műsor struktúraváltáson ment át és csak az NFL-el kezdett el foglalkozni Tőrös Balázs műsorvezetőjével, a liga közvetítési jogai viszont ősztől már az Aréna 4-nél lesznek. 

Sokáig úgy tűnt, hogy az eddig hét évadot megélt, több közönségdíjat is nyert műsor története befejeződött, ám ma Tőrös Balázs "Bazska" a Youtube-on bejelentette, hogy mégiscsak lesz nyolcadik szezon. A Trash Talk ráadásul visszatér a gyökereihez és valamennyi amerikai ligával és a UFC-vel igyekszik foglalkozni. Szó lesz az általuk közvetített NBA-ről, MLB-ről, UFC-ről, de igyekeznek beszámolni az NHL, az NFL és az MLS legfontosabb eseményeiről is. A műsorvezetői teendőket ettől az évadtól ismét Szaniszló Csaba látja majd el, akit néha Haraszti Ádám vált, szakértőként pedig visszatér Kangyal Balázs is a csapatba.

A Trash Talk nyolcadik évada szeptember 10-től lesz látható a Sport Televízióban. 

Címkék: televízió
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/99554/pics/lead_800x600.jpg
televízió
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?