Blogolj!

Nyomozás indulhat Dull Szabolcs ellen

Kálovics Tibor
Tényi István sajtóhírekre alapozva üzleti titok megsértése bűntett gyanúja miatt feljelentést tett a IX. kerületi ügyészségen.

Fotó: hirtv.hu

A Media1.hu-n megjelent cikkben, amelyen a feljelentés alapul, Bodolai László az Index tulajdonló alapítvány vezetője súlyos kijelentéseket tett Dull Szabolcsról. Bodolai szerint a volt főszerkesztő baloldali politikusokkal egyezkedve szétverte az Indexet és külföldön rendőrök vitték volna el, amiért a versenytárshoz szenzitív, belső jellegű információkat szivárogtatott. 

A bejegyzésben Bodolai azt állította, hogy információi vannak arról, hogy Dull politikusokkal egyezkedett az elmúlt hetekben. Az Origo szerint a korábbi főszerkesztőt rendszeressen hívta a Gyurcsány család tulajdonában lévő Altus egyik számát és Dobrev Klárával egyeztetett. Bodolai szerint Dull már hónapok óta tudott a t Gerényi-tervről is, amely az Index átalakítását vetette fel.

Beadványában Tényi István kiemelte, hogy az ügyben ügyben felmerülhet az üzleti titok megsértése bűntett gyanúja, valamint indítványozta, hogy az ügyben a tényállás tisztázása érdekében az ügyészség feljelentéskiegészítést rendeljen el, valamint szükség esetén indítsanak nyomozást. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/98386/pics/lead_800x600.jpg
Dull Szabolcs,Index.hu
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?