Blogolj!

Meghalt az Állítólag... korábbi műsorvezetője

Kálovics Tibor

Negyvenkilenc éves korában elhunyt Grant Imahara a Magyarországon is népszerű Állítólag... (MythBusters) műsorvezetője.

Fotó: tvline.com

Az Állítólag... című műsor 2003 és 2018 között futott a Discovery Chanelen. A műsor célja az volt, hogy bebizonyítsa, hogy a hétköznapok mítoszai tudományos szempontból reálisak, vagy valótlanok-e. Grant Imahara a harmadik évadban csatlakozott a produkcióhoz, amelynek műsorvezetőjeként nagy népszerűségre tett szert. Imahara tíz éven keresztül vezette a műsort Kari Byron és Tory Belleci társaként. A trió 2016-tól egy éven keresztül a Netflix White Rabbit Project című műsorában volt látható. 

A Hollywood Reporter értesülései szerint a népszerű tévés agyi aneurizmát követően hunyt el.  A Discovery közleményben búcsúzott el korábbi alkalmazottjától, mondván Imarharára mindig is családtagként fognak tekinteni. Adam Savage az Állítólag... jelenlegi műsorvezetője pedig úgy fogalmazott a közösségi médiában, hogy egy családtagját veszítette el, akit 22 éve ismert. 

A villamosmérnök végzettségű, robotikát is tanuló Imahara a televíziózás mellett kilenc évig dolgozott a Lucasfilmnél és az Industrial Lights and Magicnél. Az ILM berekein belül vezető modellkészítőként alkalmazták, főleg robotokat tervezve olyan filmeken dolgozott, mint a középső Star Wars-trilógia, vagy a Mátrix második és harmadik része. 

Címkék: gyász
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/97704/pics/lead_800x600.jpg
gyász
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?