Blogolj!

Hat nap után lemondott az Index vezérigazgatója

Dorogi László

Vezérigazgató nélkül működik tovább szerdától az Index, miután kedden lemondott Ződi Zsolt, akit múlt héten neveztek ki vezérigazgatónak.

Fotó: Mandiner

"Vezérigazgatói tisztségemről lemondok, de továbbra is hű olvasója maradok az Indexnek, melynek független tartalmait napi szinten fogom követni. Döntésem oka egyszerű: miután megismertem a cég pénzügyi helyzetét, arra jutottam, hogy egy ekkora szervezetre vonatkozó változtatások véghez vitele túl nagy feladat számomra"

- írta közleményében Ződi.

Bodolai László, az Index.hu Zrt.-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke ezt követően úgy fogalmazott, vezérigazgató nélkül, de továbbra is zavartalanul működik az Index.

"Sajnálom, hogy Zsolt barátom felmondott, de azt azért köszönöm neki, hogy még az elején jelezte, hogy nem tudja ellátni a tisztséggel járó kötelezettségeket. Az Index.hu Zrt pénzügyi helyzetét illetően azt tudom mondani, hogy igyekszünk minél hamarabb tartós megoldást találni a fennálló cash-flow problémára, ugyanakkor szeretném megjegyezni azt is, hogy ez nincs hatással az Index napi szintű működésére, a lap független tartalomgyártására"

- írta az elnök.

Címkék: Index.hu
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/97042/pics/lead_800x600.jpg
Index.hu
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?