Blogolj!

Na de hová tűnt Friderikusz Sándor?

Dorogi László

Az egykori médiaceleb Damon Hillként száguldott ki a rivaldafényből, százmilliókat érő ingatlanjaitól megszabadult, most éppen az utolsót árulja.

Friderikusz Sándor évek óta a nyilvánosságtól távol éli mindennapjait, de az elmúlt hónapokban már a közeli ismerősei sem tudnak róla semmit - számolt be a Ripost.

A bulvárlap egy ingatlan hirdetés apropóján merengett el a szebb napokat megélt médiaceleb hollétén, ugyanis kiderült, Friderikusz árulja az Astoriánál található egyedi ingatlanát, ahol évtizedekig működött a Friderikusz Produkció Kft.

A lap úgy véli, mostanra valamiért nagyon sürgőssé vált az eladása, ugyanis az eredeti, 359 millió forintos árat 299 millióra csökkentették, ez az ok pedig nem más, minthogy a tévés végleg fel akarja számolni magyarországi életét és New Yorkba kíván költözni.

"Sándorról hosszú hónapok óta semmit sem hallottam, ami azért is különös, mivel ilyesmire nem volt példa, amióta csak ismerem őt. Most nem keres és nem reagál sem hívásokra, sem üzenetekre. Könnyen lehet, azon dolgozik, hogy minden kapcsolatát felszámolja itthon. Azon sem csodálkoznék, ha már eladta volna a villáját is..."

- idézi a Ripost Friderikusz egyik közeli ismerősét.

Ahogy a bulvármédia mechanizmusát ismerjük, hamarosan azért kiderül majd, hová is tűnt Friderikusz "Damonhill" Sándor.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/96758/pics/lead_800x600.jpg
Friderikusz Sándor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?