Blogolj!

Dobpergés: Demcsák Zsuzsa újra műsort vezethet

Dorogi László

Az ATV egykori üdvöskéje szűk három évvel botrányos Szanyi-interjúja után ismét műsort kap. Azt már lehet tudni, melyik csatornán, azt viszont még nem, hogy milyen jellegű műsort.

Fotó: Blikk

A Life TV-n tér vissza a műsorvezetéshez az ATV egykori botrányhőse, Demcsák Zsuzsa, ezt ő maga mesélte el a Blikknek.

"Örülök ennek a lehetőségnek, mert ugyan az elmúlt időszakban is szerepeltem vendégként különböző műsorokban, igazából a műsorvezetés az, amihez a leginkább értek"

- mondta a bulvárlapnak az ittas (műsor)vezetéssel is vádolt Demcsák, aki utoljára 2017 szeptemberében ülhetett televíziós műsorban a kérdező székében, a Szanyi Tiborral készített interjúnak álcázott performansza pedig futótűzként perzselte fel az internetet.

Nem tudtuk, ki hiányzott - Demcsák (39) visszatér!

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Kipihente a feledhetetlen Szanyi-interjú fáradalmait. Hús nélkül gyúr a képernyőre. Azért hátrébb az agarakkal, pár hónapig még nélkülöznünk kell. A Blikk szellőztette meg az örömhírt, hogy visszatér a képernyőre a szeptemberi boroskás hangulatú Szanyi-interjúról (is) elhíresült televíziós, a magyar médiatörténet csillagos egének legfényesebb álló-, illetve hullócsillaga: Demcsák Zsuzsa (39).

Az ATV nem sokkal később szerződést bontott vele, s bár azóta feltűnt egy-egy tv-műsorban, de tulajdonképpen most térhet vissza igazából.

Címkék: Demcsák Zsuzsa
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/96774/pics/lead_800x600.jpg
Demcsák Zsuzsa
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?