Blogolj!

Újabb sorozat kerülhet bajba a BLM-mozgalom miatt?

Már korábban is írtunk arról, hogy a filmeket, sorozatokat is elérte a Black Lives Matter-mozgalom, méghozzá úgy, hogy folyamatosan cenzúrázzák/törlik a kényes epizódokat.

Az Elfújta a szél, a Waczak szálló és most a Mancs Őrjárat című animációs sorozat is áldozatául esett ennek, ugyanis pár egyszerű ember kitalálta, hogy felháborító, hogy a mese egyik főszereplője, egy Chase nevű kutya történetesen rendőr.

A sorozat egyébként arról szól, hogy van egy tízéves kissrác és hat kutya, akiknek mind más-más a foglalkozása és azon ügyködnek, hogy a közösségüket védjék. Chase ezek szerint viszont ördögtől való, hiszen rendőrnek állt, és ez az BLM-mozgalom szellemében tűrhetetlen…

A Twitteren kirobbant vita sok ironikus, vicces posztot is tartalmaz az üggyel kapcsolatban, tehát nem biztos, hogy olyan forrón eszik a kását, de ez is mutatja, hogy mennyire rossz irányt vett a mozgalom és az azzal járó zavargások. Sajnos nem lenne az sem meglepő, hogy egy-két renitens tényleg komolyan gondolja a rendőrkutya „leváltását”.

Egyébként nemcsak a már fent említett sorozatokat érte el a BLM, hanem a Zsaruk című dokuszériát, valamint az igen népszerű, New York-i zsarukról szóló vígjátéksorozatot, a Brooklyn 99-t is.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/96358/pics/lead_800x600.jpg
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?