Blogolj!

Először lesz fekete a Nagy Ő

Ragnar Volarus

Amerika túlkompenzál és megpróbálja behozni évtizedek, évszázadok lemaradását. Ne lepődjünk meg, ha a Disney meséjében Aranyhaj vagy Hófehérke legközelebb fekete nőként jelenik meg, Björn Borgot, vagy a Marvel viking kinézetű szőke istenét Thort pedig fekete színész személyesíti meg.  

A Black Lives Matter-mozgalom nem csak az utcákon okoz felfordulást, hanem mindenhol. Az ABC televízió 18 éve és negyven főszereplőn keresztül tolta már a képernyőn a Nagy Ő – The Bachelor című műsorát, de most először fekete férfit castingoltak, írja a CNN.

Tehát most kiderült, az ABC a jelenlegi helyzet szerint eddig velejéig romlott rasszista kiadó volt, csak ezt eddig senki nem gondolta így. Bezzeg most!

A 28 éves Matt James amúgy nem ismeretlen azok számára, akik követik a műsort: a női főszereplős változat 16. évadában tűnt fel versenyzőként. Az ABC elnöke, Karey Burke azt nyilatkozta, felelősek azért, hogy azt képezzék le a szerelmi történeteikben képernyőn, ami a világon is történik.

Ebben az esetben viszont nagyon észnél kell lenni a versenyzők castingolásánál, mert nem mindegy milyen bőrszínű menyasszonyjelölteket állítanak csatasorba. Esetleg néhány homoszexuális fekete és fehér férfit is érdemes lenne versenybe küldeni, mert különben ők is megsértődhetnek ha kimaradnak. A transzszexuálisokról nem is beszélve! Ha már mindenkinek meg akarunk felelni.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/96260/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?