Blogolj!

Szulák Andrea visszavonul a tévézéstől

Szulák Andrea nem sokkal azután döntött így, hogy a Life TV új vezérigazgatója, Hajdú Péter közölte vele, hogy felfüggeszti a műsorát.

Az igaz ugyan, hogy Hajdú ennek ellenére is azt mondta, hogy továbbra is számít a műsorvezetőre, Szulák azonban úgy döntött, hogy nem akar az újonnan kinevezett vezérigazgató irányítása alatt tovább maradni a Life Tv-nél.

Mostani bejelentésével viszont már ennél is tovább ment, hiszen azt mondta, hogy belefáradt a folyamatos alkalmazkodásba, és nem szeretne már semmilyen más tévénél sem dolgozni, így kivonja magát a médiából. Mostantól egy jódarabig csak a színházakban és koncerttermekben találkozhat vele a közönség.

Foghatnám a pandémia által létrejött nehéz helyzetre, és megannyi kifogást kereshetnék, hogy miért vágyom most egy kis csendre, de az az igazság, hogy elfáradtam. Elfáradtam a folytonos alkalmazkodástól az új helyzetekhez, az új emberekhez, az új szabályokhoz, amit a médiában való részvétel óhatatlanul magában rejt, és rájöttem, hogy az én igazi közegem nem ez! Mostantól ha mondandóm, üzenetem van az engem kedvelők számára, a saját csatornáimon fogom azokat célba juttatni. Hiszem, hogy mindazok, akik értékelik a személyemet, a munkámat, és a dolgokat, amiket képviselek, ezentúl majd a színházakban, a koncerttermekben és a közösségi médiumok idevonatkozó felületein megtalálnak

- nyilatkozta Szulák Andrea a Story magazinnak.

(Borító: media1.hu)

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/96180/pics/lead_800x600.jpg
Szulák Andrea,tévé,visszavonulás
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?