Blogolj!

Távozik a Mediaworks éléről Liszkay Gábor

Április15-én lejár Mediaworks eddigi vezérigazgatójának megbizatása és távozik a cég éléről.

Liszkay Gábor egy közleményt adott ki, melyben ezt írja: 

"2018-ban arra kaptam megbízást a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány Kuratóriumától, hogy az alapító okiratban szereplő célokat szem előtt tartva az alapítvány tulajdonába került médiavállalkozásokból olyan vállalatcsoportot szervezzek, amely képes az üzletileg eredményes és fenntartható működésre.

Mára megvalósult a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány portfóliójának teljes szervezeti és  gazdálkodási integrációja. Ennek köszönhetően a tartalmi együttműködésben rejlő lehetőségeket kihasználó sajtótermékeink piacképesebbé és gazdaságosabban fenntarthatóvá váltak. A jövőben a kialakított vállalatcsoport megújult keretei között megkezdődhet az egyes területek működésének további finomhangolása, vállalati kultúrájuk fejlesztése.

A vállalt feladatot elvégeztem, így a megbízásom lejárt. Április 15-i hatállyal távozom a Mediaworks Hungary Zrt. éléről. Utódomról a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány Kuratóriuma dönt majd."

A Liszay által irányított Mediaworks kiadóhoz, illetve a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) mintegy félezer médiatermék tartozik, például a Magyar Nemzet, a HírTV, az Origo, a Ripost, a Bors, az összes megyei napilap, a Nemzeti Sport és a Világgazdaság.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/93105/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?