Blogolj!

A koronavírus a Playboyt is legyűrte - A héten jelenik meg utoljára nyomtatott formában

A Playboy-t sem kímélték a koronavírus-járvány okozta károk, aminek következtében a héten jelenik meg utoljára nyomtatott formátumban a magazin, idén már csak online kiadásban terjesztik a lapot.

A hírről Playboy Enterprises vezetője, Ben Kohn számolt be, aki azt is elárulta, hogy az utolsó magazin nyomtatott és online kiadásban is megjelenik, de a többi idei szám már csak online lesz olvasható.

Kohn hangsúlyozta, hogy a Playboy 66 éves történetében az állandóságot a szólásszabadság melletti elkötelezettség, a tabuk megdöntése jelentette, a lap igyekezett segíteni közönségét a szexualitásuk megélésében és örömszerzésre törekedett. A vezető emellett megígérte, hogy jövőre a digitális tartalom és új fogyasztói termékek bevezetése mellett arról sem fognak elfeledkezni, hogy friss és innovatív nyomtatott termékeket, többek között különkiadásokat hozzanak vissza különféle új formákban.

Teljesen tehát nem szeretnének szakítani a nyomtatott formátummal, médiainformációk szerint azonban kétséges, hogy a jövőben visszatudnak-e térni a nyomtatott lappiacra.

(Borító: hypebeast.com)

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/92012/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,magazin,online,Playboy
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?