Blogolj!

Új sportcsatorna márciustól - lenyúlták a Spílertől a MotoGP-jogokat

Ragnar Volarus

Arena4 néven hamarosan új sportcsatornát indít a Digital Media and Communications Zrt. (DMC). 

A Media1 információi szerint a csatorna megszerezte az IndyCar, az NHL, a Nitro Games, az egyetemi amerikaifutball-bajnokság közvetítési jogait, de lesz biliárd és sznúker, pankráció, küzdősportok (Bellator MMA), darts, angol másod- és skót első osztályú futball valamint több más látványos technikai és csapatsport.

A felsoroltak mellett egyértelműen a Spíler TV-től elhappolt MotoGP-jogok számítanak nagy fogásnak, amik már az említett csatornán is egész jó nézettséggel bírtak. 

A Csakfoci.hu úgy tudja, hogy a Liverpool, a Barca, a Juventus Tv jogait is a csatorna szerezte meg.

A lineáris sportcsatornából és OTT-szolgáltatásból álló ARENA4 tesztüzeme március végén indul. Ebből pedig nem is a dátum a legérdekesebb, hanem az OTT-szolgáltatás, ami netes vagy set-top boxokon keresztül elérhető extra tartalmakat jelent. Erről bővebb információ sajnos pillanatnyilag nem áll rendelkezésre.

Ahogy arról sem tudni sokat, hogy melyik szolgáltató milyen csomagjában kap helyet az ARENA4. Viszont az kiderült, hogy a csatorna vezetését arra a Juni Györgyre bízták, aki korábban a Telesport és a Duna Tv sportosztályának a főszerkesztője is volt.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/91309/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?