Blogolj!

A földrajz vajon mi?

Ragnar Volarus

Van amikor tényleg azt se tudjuk hol vagyunk. De mostanában az ország legnagyobb sportnapilapjánál mintha tényleg kicsit össze lennének zavarodva földrajz témakörben.

Mert amikor egy pár mondatos hírben is keverjük a városokat, azért az nehezen magyarázható. Főleg azért, mert ugye mielőtt nyomtatásba menne a lap, elméletileg többen is átolvassák a szerző mellett. Ehhez képest most nehéz kideríteni, hogy hova is igazolt Andjela Janjusevics? Mert oké, hogy Siófokról, de most akkor Érdre vagy Vácra? Balszerencsénkre mindkét városnak van csapata. De legalább mindkettő Pest megyében van. 

Ehhez képest a labdarúgó Magyar Kupában Pécs-Paks derbit rendeztek, de valami nagyon félrecsúszott a félidőben. Mert addig minden stimmelt, volt humor az írásban, és egymásra épülő gondolatok. Aztán szerzett egy gólt a Pécs, a tudósítás jobb felső sarkában látható statisztikában jól is szerepel a félidei eredmény. De valamiért a szövegben már az előnyben lévő Pécs akart lehetetlen dolgot tenni a második negyvenöt perc kezdetén, azaz egyenlíteni, de sajnos kimaradt a büntető. Aztán kicsit később ismét(!) vezetett a Paks, aki ugye a félidőben hátrányban volt. De legalább a végén tényleg ők voltak előnyben, és nyertek is 2-1-re.

Talán a hatalmas tömeg – az az 1000 néző -, vagy az óriási tét nyomta rá a bélyegét a kolléga teljesítményére.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/90405/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?