Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Széjjelkunhalmizta magát az ATV

Pintér M. Lajos

Lehet, hogy Bangóné és/vagy Kunhalmi kezelte a feliratozót A nap híre hétfői adásában?

Bakiból egy napra egy is sok, kettő pedig több a sok(k)nál. Az ATV hétfői A nap híre adása azonban e tekintetben duplázta az élvezeteket. Hogy a szoci „hejes író” kommandó jeltelen tagjai, Bangóné és Kunhalmi tették-e be a lábukat a stúdióba, hogy szabadon szárnyalva alkossanak, vagy csak bűn rossz estéje volt a feliratozónak, azt nehéz eldönteni, az viszont valószínű, hogy valaki nem tette zsebre, amit a hibaparádéért kapott.

Először is sikerült Tordai Bence pártját „Párbreszéd”-ként kiírni. Ezer szerencse, hogy nem „Párbrészéd” lett a formáció az átkeresztségben, különben úgy éreztük volna, valaki visszasírja a korábbi törzsvendég Gréczy Zsolt DK-s médiagurut és szelfi(bot)szakembert.

De hogy ne örüljön a Gyurcsány-párt se, pártelnök nevének feltüntetésekor következett a második szarvashiba. Futballnyelven szólva kapufa. A jó Fletóból így született meg Gurcsány. Kis híján Kurcsány. Ami már-már felvetette volna a szabotázs lehetőségét.

Így viszont hisszük, ezt egyszerűen csak elkúrták. Nem kicsit, nagyon.

Címkék: A nap híre, ATV
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/90285/pics/lead_800x600.jpg
A nap híre,ATV
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?