Blogolj!

Hányinger: a balliberális Hirklikk is Novák Katalint gyalázza

Viccesnek semmiképp sem minősíthető, mocskos módon támadja a háromgyermekes családanyát az MSZP-közeli „médiavállalkozó”, Wirth Zoltán lapja.

Föld S. Péter elvtárs a dupla menet híve: csak az izgatja (fel), merre jár Berlusconi másik keze...

Az aljasságnak, úgy látszik, tényleg nincs határa a baloldalon. A sunyi Jávor Benedek után szabadon a szociközeli Hírklikk portál is Novák Katalinon köszörüli mérgezett nyelvét. A nőiséget, az anyaságot nem tisztelve minősítik a Forza Italia elnökével, Silvio Berlusconival történt találkozását.

Nem elég, hogy a balliberális politikai elit és értelmiség nem határolódik el az ungabungázó Jávortól, aki még elnézést sem kért szemétsége miatt, a Hírklikk főmunkatársa, az ellenzéki megmondóember, író, újságíró, „humorista”(?) Föld S. Péter is csatlakozott a „szalonkurvázáshoz”. Ráadásul nem is egyszer, hiszen a jelek szerint a dupla menet híve.

Az MSZP-közeli „médiavállalkozó”, Wirth Zoltán által jegyzett, a Népszava tiszteletbeli főszerkesztője, Németh Péter által is egyengetett portál torzonborz „véres tolla” két „cikket” is szentelt a témának. Berlusconi és Novák megbeszéléséről sokat sejtetően „Unga és Bunga”, illetve „Unga és Bunga – újratöltve” címmel közöl tréfásnak kevéssé nevezhető, annál inkább szánalmas és beszűkült „dolgozatot”. Kétséget sem hagy afelől, hogy a galád gondolatvilágában kreált moziban a két főhős egyike Unga, a másika meg Bunga, már csak az a kérdés, kit hogyan helyettesít be a „költő”.

A mocskos fantáziájú, ámde mégis fantáziátlan szerzőt

láthatóan egyetlen dolog „izgatja”, ezért kétszer fel is teszi a kérdést, megalázva ezzel Novák Katalint: vajon hol lehet Berlusconinak az a keze, amelyik a közzétett fotón nem látszik?

Majd:

Egy percig se legyen kétségünk, ha a jobboldali sajtó hasonlóan szexista eszközökkel gyalázná, már-már „zaklatná” egyik vagy másik balliberális politikusnőt, ordítana a „függetlenobjektív” média, mint a fába szorult féreg, kikelnének magukból Karácsony és társai, tán még a liberális jogvédők is felvonulnának sztárvendégükkel, Judith Sargentivel. Most ellenben hatalmas a kuss, sőt, mintha vágni lehetne a cinkos vigyorgást. Pedig Föld S.-nek is érdemes lenne figyelni a kezét, mert épp a szaros bilibe lóg. Hiába, boldogok a lelki szegények...

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/90128/pics/lead_800x600.jpg
Föld S. Péter,Hírklikk,Novák Katalin,Silvio Berlusconi
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hedvig 2020-02-10 10:47:04
Miért nem Wittinghoff, Perjés vagy varjú elvtárs szexuális szokásaival foglalkozik, azt legalább a fél világ ismeri.
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-02-09 11:29:05
Szerintem, aki egy hölgyet megsért, megaláz, pláne bántalmaz, az egyszerűen nem ember, és nincs helye a normális polgárok között !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?