Blogolj!

A Super Bowl mellett a reklámok is taroltak

Már megszokhattuk, hogy a Super Bowl-ra nem csak a sportolók és a sportrajongók készülnek teljes erőbedobással, hanem a cégek és a reklámkészítők is. A világ egyik legnézetebb sportműsorának reklámperceit elképesztő összegért árulják (közel kétmilliárd forintba kerül fél perc reklámidő), de ez a legnagyobb cégeket nem tántorítja el.

A reklámidőn felül magára a reklámokra is sok pénzt költenek a cégek például azzal, hogy celebeket, híres embereket kérnek fel a reklámfilmek szereplőinek. De nézzük mit nézhettek idén az amerikaiak a szünetekben.

A Cheetos például utánajárt, hogy hogyan született MC Hammer híres slágere.
De tovább is gondolta a történetet egy igen vicces reklám keretében.A Planters Wesley Snipes-ot kérte fel, hogy egy rövid akciófilm erejéig szerepeljen együtt a cég kabalájával.


A Coca-Cola sem bízta a véletlenre. Martin Scorsese, Jonah Hillt próbálja elcsalni egy buliba, akinek nincs sok kedvve ehhez, de a az üdítőital-gyártó cég legújabb energia itala megoldja a problémát.

A Pepsi sem maradhatott ki, ők egy picit a Coca-Colának szúrtak oda Missy Elliot és a Rolling Stones segítségével.

Maisie Williams, vagyis Arya Stark a Trónok harcából Audit reklámoz, miközben a Jégvarázs egyik slágerének átiratát énekli.

A Mountain Dew Ragyogás feldolgozása is nagyon viccesre sikeredett, a Breaking Bad-es Bryan Cranstonnal a főszerepben.

A Walmart pedig kihasználta, hogy tavaly nagy népszerűségnek örvendett a pickup szolgáltatásukat bemutató reklámfilm, ezért elkészítették annak folytatását.


A tech óriások közül a Google egy szemeket szárazon nem hagyó reklámot arról, hogy a segítségükkel, hogyan tudjuk emlékeinket feleleveníteni.

A Facebook pedig egy elég semmitmondó reklámmal a címből sejthetően a Facebook csoportokkal kapcsolatban készül valamire.

Végül, hogy a politika se maradjon ki a szórásból, Donald Trump és Michael Bloomberg is mélyen a zsebébe nyúlt, hogy egy kicsit saját magát promótálja.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/89907/pics/lead_800x600.jpg
Donald Trump,Facebook,reklám,USA
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?