Blogolj!

Villám Gézai tempóval hasít az osztrák közszolgálati televízió

Csak nehogy aztán az ORF 1 is meg legyen villámcsapva, mint az üstökösi karriert befutó szatirikus komédia főszereplője.

Fotó: diepresse.comBevallom őszintén, kicsit tele van már a tököm azzal, hogy az önmagát az úgy nevezett illiberális magyar média ellenpólusának és legnagyobb kritikusának tartó ellenzéki sajtóorgánumok úgy osztják az észt mint Besenyő Pista bácsi. Megmondják, hogy mi van, és az van. Szerintük pedig diktatúra, propagandaújságírás és orbáni kommunizmus van.

Itt senki nem mondhat ki semmit, itt senki nem kritizálhatja a kormányt, itt mindenki el van hallgattatva, aki mégis így tesz. Aztán közben a legnagyobb látogatottsággal rendelkező online hírportál az Index, a legnézettebb kereskedelmi csatorna a finoman fogalmazva sem kormánypárti RTL Klub, a Facebook legnépszerűbb mémoldalai pedig a kormánygyalázó NERPincér és társai. Akkor hogy is van ez?

A napokban az osztrák közszolgálati televízió "late night showja", a Gute Nacht Österreich és annak műsorvezetője, Peter Klein szállt bele Villám Gézai stílusban a magyar médiarendszerbe és természetesen a magyar kormány médiastratégiájába is. A libsi tempót gyönyörűen és nagyon gyorsan felvették a sógorok, volt itt Orbánozástól kezdve, Mészáros Lőrincezésen át stadionozásig minden.


A Media1.hu úgy számolt be az osztrák "sajtótörténeti mérföldkőről", hogy bő negyed órában bemutatta a magyar sajtó működését. Itt azonban szó nem semmiféle bemutatásról. A műsor csupán gátlástalanul az osztrák nézők arcába okádta azt az egyoldalú véleményt, amit a liberáljogi blokkok hosszú-hosszú hónapok és évek óta mantráznak. Ne hallgassuk el, ez sem volt kevésbé szánalmas, mint Mészáros Kata M1-en bemutatott KariGeri interjúja, csakhogy amíg abból az áldozatnak beállított budapesti főpolgármester nagyon is profitálhat, ebből az osztrák hablatyból senki nem jön ki jól.


És miközben mindenki lánccal veri a palávert, én most is szabadon értekezhetek mindarról, amit az osztrák televízióban láttam. Úgy, hogy a fekete furgon sem fog a házam elé begördülni.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/89529/pics/lead_800x600.jpg
Fidesz,közszolgálati televízió,média
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-27 13:50:05
Azért én megkérdezném ezt a gyöngytyúk-agyú senkiházit, hogy pontosan hányszor, mikor járt kis hazánkban. Ha egyáltalán járt már nálunk, akkor mikor, kitől, milyen információkat gyűjtött be ?!
Csak nem kizárólag az aberrált liberráltakkal tárgyalt, ha egyáltalán beszélt személyesen valakivel ?!
Ezeknek a hitvány labancoknak - az Európai Unió csőagyú, nadrágfényesítő senkiháziakkal együtt - tényleg nincs más programjuk, nincs más elintézni valójuk ezen a picinyke földrészen, csak az, hogy bennünket mocskoljanak, bennünket b@sztassanak ?!
Tudnék ajánlani más, "szórakoztatóbb" elfoglaltságot is nekik. Példának okáért mindjárt ott van kézközelben az altestük egy-két "alkatrésze", amivel évekig el tudnának játszadozni !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?