Blogolj!

Ex-műsorvezető a Mészáros Csoport új kommunikációs igazgatója

Dorogi László

Tóth Krisztinát nevezte ki a Mészáros Csoport a vállalatcsoport kommunikációs igazgatójának. Egyúttal azt is bejelentették, nem dolgoznak tovább együtt az eddig ugyanezt a feladatkört ellátó ügynökséggel.

Fotó: femina.hu

A Media1 beszámolója szerint a jogász végzettségű, korábban televíziós műsorvezetőként dolgozó Tóth Krisztina felel a jövőben a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó vállalatcsoport kommunikációs aktivitásainak stratégiai összehangolásáért és a társadalmi szerepvállalási aktivitásokért.

Tóth Krisztina 1991-ben rádiós riporterként és hírszerkesztőként kezdte újságírói pályafutását a legnagyobb honi kereskedelmi rádiócsatornáknál. 1996-től 1999-ig a Westel Press hírszerkesztőségi vezetője, később az amerikai tulajdonú Radio News hírszerkesztője, majd hírigazgatója lett, de a Star FM rádió hírigazgatójaként is dolgozott. 2006-tól a Magyar Televízió és a Duna Televízió szerkesztő-műsorvezetői posztját töltötte be, később a megújult M1 csatornán vezetett közéleti-politikai műsorokat. Legutóbb az Echo TV-nél dolgozott műsorvezető-szerkesztőként, ezen felül 2015-ben és 2016-ban az ELTE kommunikációs igazgatója és szóvivője volt.

Tóth Krisztina a Mészáros Csoporthoz tartozó Opus Global Nyrt., a Talentis Group Zrt., valamint a Talentis Agro Zrt. külső és belső kommunikációs aktivitásait felügyeli a jövőben. A vállalatcsoport a Media1-nek jelezte, idén januártól már nem a jelenlegi kommunikációs ügynökségen keresztül tartják a kapcsolatot a sajtóval, ezt belső forrásból oldják meg a jövőben.

Címkék: média
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/88773/pics/lead_800x600.jpg
média
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?