623-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb öt, idős, krónikus beteg hunyt el, vagyis a halálos áldozatok száma immár 26 fő.
Blogolj!

Galambosé az M5, Siklósié a Kossuth

Pintér M. Lajos

A Blogstar információi szerint január 7-étől Galambos István lett az M5 megbízott csatornaigazgatója.

Miután az összeférhetetlenségi szabályokat figyelembe véve távozott a Kossuth Rádió csatornaigazgatói pozíciójából Mucsányi Marianna (férjét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa tagjává választották – a szerk.), Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója január 7-ével belső átszervezéseket hajtott végre, és új vezetőket nevezett ki több csatorna élére, illetve több területre.

A Kossuth új vezetője Siklósi Beatrix, az M5 tévécsatorna eddigi csatornaigazgatója lett. A kinevezés hírére azonnal össztűz alá vette Siklósit a balliberális média, ám kétség sem férhet szakmai kvalitásaihoz, tapasztalatához és közszolgálati elkötelezettségéhez. Nem túlzás azt állítani, hogy a nulláról hozta be a köztudatba az elmúlt időszakban az M5-öt többek között olyan izgalmas műsorokkal, mint az Ez itt a kérdés. Siklósi Beatrix nevéhez olyan sikeres közszolgálati kezdeményezések kötődnek, mint például a közmédia Jónak lenni jó című produkciója. Felkarolta a Kőfeszt 2019 fesztivált is, és médiapartnerévé tette az M5-öt. A Kossuth frissen kinevezett első embere már több beosztásban is bizonyított, így biztosak vagyunk benne, hogy új színt visz a rádió életébe is.

A Blogstar információi szerint az M5 megbízott csatornaigazgatója Galambos István, aki egyúttal megtartja programigazgatói tisztségét is az MTVA-nál. A Duna csatorna irányítását Medveczky Balázsra bízták.

Címkék: MTVA
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/88605/pics/lead_800x600.jpg
MTVA
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?