Blogolj!

Jön a Szomszédok folytatása?

Mindenkinek van valamilyen kötődése a Szomszédokhoz, ami az egyik legnagyobb magyar kultsorozattá nőtte ki magát. Bár már húsz éve véget ért a gazdagréti történet, most lehet, hogy újra összeáll a csapat.

És itt most nem azt kell elképzelni, hogy megfiatalított verzióban jön mondjuk Alma gyereke, vagy Vágási Feriék Matyija, hanem az eredeti színészgárdával képzelik el az egészet. A Bors írta meg, hogy Horváth Ádám, a sorozat megálmodójának munkatársa, Bujtás János kifejezetten szeretné összehozni a projektet:

A Szomszédok a valaha volt legkedveltebb és legnézettebb sorozat. Magyarországon nemcsak az idősek, hanem a fiatalok is ismerik Pásztor Erzsit, vagyis Janka nénit, vagy Trokán Pétert, pontosabban Jánost, az erdészt. Valóságos branddé vált a sorozat, hisz nem tudunk úgy nézelődni a neten, hogy ne lássunk egy-egy szomszédos viccet vagy reklámot.

És valóban, például Janka néni igazi szerethető mémmé vált, és az őt alakító Pásztor Erzsi például benne is lenne a folytatásban, ahogy a főbb szereplők is. Nem úgy a Julcsit alakító Ábel Anita, aki bár kedvesen, de visszautasította a közös munkát:

Drága János, lehet, nem leszek népszerű, én úgy gondolom, ez a sorozat 99-ben befejeződött. Számomra mindenképp, ez egy kerek történet volt, egy csoda akkor, hogy 13 évig az emberek életében voltunk, és valahol az embe­rek a mi életünkben! Boldog vagyok, hogy ilyen színész­óriásokat ismerhettem meg, és ha gyerekként akkor nem is tudtam igazán értékelni, most 44 évesen tudom, milyen ajándék volt ez a sorstól! Sok sikert kívánok a folytatáshoz, ha valóban lesz, de ebből a társulatból én 1999-ben kiléptem! Úgy érzem, a tisztesség úgy kívánja, hogy ezt leírjam! Örökké kellemes nosztalgiával fogok ezekre az időkre gondolni! Ölelek mindenkit.

Tehát jelenleg így áll a dolog, és az, hogy ez tényleg össze fog-e jönni, még a jövő zenéje.

Címkék: Szomszédok
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/87423/pics/lead_800x600.jpeg
Szomszédok
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?