Blogolj!

Főszerkesztőt vált az index.hu

A portál közleményben jelentette be, hogy mostantól Dull Szabolcs vezeti a szerkesztőséget.

Éredekesség, hogy az eddigi főszerkesztő is marad a cégnél: Tóth-Szenesi Attila a lap vezető szerkesztőjeként folytatja.

  Dull Szabolcs 2014 óta dolgozik az Indexben. A politikarovat munkatársaként kezdett szerkesztő-újságíróként, elsősorban pártokról és politikai történesekről írt. 2019-ben az európai parlamenti választások után a sportrovat vezetőjeként folytatta, most pedig főszerkesztőnek nevezte ki Pusztay András vezérigazgató és Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke.

  Dull Szabolcs terve az, hogy az eddigi indexes hagyományok szellemében vezeti tovább az újságot.

  “Öt éve kezdtem el dolgozni az Indexnél, amely már akkor is szuper hely volt - egy olyan lap, ahol bármit meg lehet írni, bármit ki lehet mondani, és egy olyan közösség, amely az évek során egyre összetartóbb lett. A lapnál újságíróként, szerkesztőként és rovatvezetőként is mindig azt tapasztaltam, hogy mindenki azért dolgozik, hogy gyorsak, pontosak, színesek, lényegre törőek és a legolvasottabbak legyünk. Megtisztelőnek és persze nagy kihívásnak tartom, hogy mostantól főszerkesztőként folytathatom” 

  - fogalmaz.

  Dull Szabolcs az Index előtt 2011 és 2014 között az Origo Hírek rovatának újságírójaként is politikai, parlamenti témákról írt. Azelőtt, 2008-tól 2011-ig a Kossuth Rádió Krónika című hírműsorának riportere volt, illetve a Figyelőben és a Manager magazinban is publikált cikkeket. 2008-ban az ELTE-n végzett francia és kommunikáció szakon. Jelenleg az ELTE ÁJK-n hallgat jogot, az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszékén pedig újságírást tanít.

  1
  https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/87298/pics/lead_800x600.jpg
   

  Hozzászólások

  A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
  Hát, így van ez 2019-12-11 11:41:44
  Most őszintén: nem tökmindegy, hogy ennél a honlapnál éppen most ki a főszerkesztő ?!
  Válaszolok

  Ezeket a cikkeket olvastad már?