Blogolj!

Fiala János nem némul el

Bár a Civil Rádió napokon belül megszűnik, Fiala Jánostól nem kell elbúcsúzni, mert talált magának új helyet az éterben.

Fotó: spiritfm.hu

A közel 20 éve működő Keljfel Jancsi! című műsor január 6-tól a Spirit FM-en (van ilyen?) lesz hallható. A műsor még a Rádió Q-n indult 2000-ben és ott is szólt egészen 2017-ig, amikor megszűnt a budapesti adó. Ezt követően került a Civil Rádióba, amely ugye hamarosan befejezi a működést. Nem lennék nyugodt a Spirit FM helyében. 

„Január 6-án, hétfőn, reggel 7 órakor hangzik fel először a Keljfel Jancsi szignálja Budapesten, a 87,6-os frekvencián, hogy onnét a köz – és magánéleti szálakat egyaránt fel és legombolyító, vegyes zenei salátába bújtatott műsorral ismét beállíthassam azoknak a vérnyomását, akik ehhez egy interaktív/betelefonálós agymenést szerettek igénybe venni. A 2000. októberétől, több állomást megjárt, szabadelvű ítélőszéknek is mondott, botrányoktól nem mentes műsor továbbra is arra tesz hétköznap reggel 7.00-9.00 között kísérletet, hogy a műsorvezető képzelt árbóckosarából, a tévedés minimális és maximális fokozata között, arról tájékoztasson interneten is: amit tudni kell, vagy érdemes” 

– idézi a media1.hu oldal Fiala Jánost. 

A Spirit FM finanszírozásában és működésében az ATV csoporthoz tartozik. Van rajta minden: Tatár Csilla, Gajdos Tamás, Jakupcsek Gabriella, Rónai Egon és immár lesz Fiala János is. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/87291/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-12 13:22:27
Ha rajtam állna, pillanatok alatt elnémulna ez a "gyökkettő", az biztos !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?