Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Sport1 és Sport2 nélkül maradnak a Digi előfizetői

Kecskés István

A Digi kidobja a kínálatából a Sport1-et és a Sport2-t január 1-től. Ezen felül a TV Paprika, a Minimax, a Spektrum, az AMC és a Filmcafé esik áldozatául a szűkítésnek.

A SportTV azonnal akcióba is lendült és felszólítja a nézőit, hogy hallassák a hangjukat, jelentkezzenek a Digi TV-nél és jelezzék, hogy ez így mégsem járja. A helyzetet nyilván az árnyalja, hogy a szolgáltatónak három sportcsatornája is van DigiSport 1–3 és így akarja kinyírni a konkurenciát. 

Ha ez így lesz, olyan sorozatok közvetítéseiről maradsz le, mint a januári férfi kézilabda Európa-bajnokság a magyar válogatott mérkőzéseivel, a Spanyol Kupa, az Olasz Kupa és Szuperkupa, az NFL rájátszásának mérkőzései és a Super Bowl, a jégkorong világbajnokságok a magyar válogatott mérkőzéseivel, a darts világbajnokság, a Bundesliga, a Német Kupa, az Európa Liga, a labdarúgó Eb- és vb-selejtezők, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája, a női kézilabda Bajnokok Ligája, amelyek közvetítési jogait éppen most hosszabbította meg a Sport TV további öt évre, illetve a férfi kézilabda EHF-kupa, a női kézilabda EHF-kupa, a darts Premier League, az NBA vagy a UFC.

– írja a Sport TV. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Invitel, amely összebútorozott a Digivel mit lép majd ebben az ügyben. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/86933/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?