Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Eurovízió: a közmédia visszautasítja a vádakat

Egyszerűsítsünk: a haladó, baloldali sajtó azzal vádolta meg az MTVA-t, hogy azért nem indít magyar énekest az Eurovíziós dalfesztiválon, mert közmédia szerint sok a meleg a versenyen. Megérkezett a visszautasítás.

Az MTVA felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja, ezért határozottan visszautasítja az Eurovízió kapcsán a hazai és nemzetközi sajtóban megjelent állításokat – írta közleményében a közmédia. 

A közleményben azt írták, a közelmúltban számos hazai és külföldi médiumok cikkeiben jelent meg, hogy Magyarország azért nem képviselteti magát az Eurovízión, mert a műsor terepet ad a homoszexuális előadóknak.

Ezek a szexuális beállítottságra utaló sajtóvélemények sértik az emberi méltóságot, a sajtóetikai normákat, valamint a jogállamiságot. Az a szakmai döntés született, hogy jövőre az Eurovíziós indulás helyett közvetlenül a magyar könnyűzene tehetségeit, az általuk létrehozott értékteremtő produkciókat segítjük. Szeretnénk leszögezni, hogy semmilyen produkció, esemény, vagy rendezvény kapcsán sem tartjuk számon senkinek a szexuális beállítottságát.

A közleményt egy kérdéssel zárták: „Felmerül azonban a kérdés, hogy az erről cikkező médiumok miért teszik ezt?”

Ez a haladó, nyugati, demokratikus, független sajtó. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/86710/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?