Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

A Mércénél kiakad a bajométer

Amikor csőstül jön a baj. Főszerkesztő váltás, most meg a jelenlegi költségkeretükkel elképzelhetlen a hosszú távú fenntartásuk.

Nincs is ennél "szomorúbb". A blog.hu-s Kettős Mércéből 2015-ben önállóvá vált baloldali hírportál, anyagi gondokkal küzd. A napokban kinevezett új főszerkesztő, Diószegi-Horváth Nóra uralkodása nem indul vidáman. Bár erről ő vajmi keveset tehet. 

Íme az oldal fohásza:

2015 folyamán 333 cikket írtunk, idén a mai napig 3867-et és még 1401 percről-percre tudósítást. 2015-ben 7 milliószor töltöttétek le az oldalainkat, idén a mai napig már több mint 18 milliószor. Közösségi blogból hírportál lettünk. Idén is több mint 100 cikket írtak ingyen önkéntes szerzőink, aktivistáink, tudósítóink, de a szerkesztőségi értekezleteket már nem kocsmákban és egymás nappalijában tartjuk, hanem irodában és a 2015-ös három helyett már 20 munkatársunk kap valamennyi fizetést a munkájáért.
Most viszont az a helyzet, hogy a költségvetésünk fenntarthatóságát veszély fenyegeti. Decemberben biztos, januárban még valószínűleg tudunk fizetést adni, a többi pedig rajtatok múlik.

Majd jön a kulcsmondat: Szükségünk van a bajtársainkra. 

Még szerencse, hogy nem elvtársainkra. 

Amúgy mindössze 500 ezer forint rendszeres havi támogatás, és 3 millió forint egyszeri támogatás megmentené az oldalt. Ér ennyit? Majd az olvasók eldöntik. Ez lesz az igazi mérce!

Főszerkesztőt váltott a Mérce

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Nahát! Pont akkor fáradt el a merce.hu eddigi főszerkesztője, amikor egy bárdolatlan írása miatt pellengérre állították. Jámbor András bejelentette, hogy távozik a merce.hu oldal éléről és őt, eddigi helyettese Diószegi-Horváth Nóra váltja majd a poszton.

Címkék: média
1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/86621/pics/lead_800x600.png
média
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-27 17:39:49
A szívem szakad meg ezért a moslék médiáért (ha egyáltalán annak lehet nevezni), különös tekintettel ezért a kifejezéstelen pofájú szőrmókért !!!!!
Ennek a gyökérnek a látványától még a növekedésben is megrekednek a gyerekek !!!
Ha megszólal, akkor az már halmazati !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?