Blogolj!

Kimarad az Eurovízió, de ez nem meleg téma…

Azt boncolgatja a haladó, szuperfüggetlen index.hu, hogy azért nem indul magyar énekes a következő Eurovízión, mert a kormánynak és az MTVA-nak túl meleg a rendezvény. Egy fenét…

Mondhatnánk, hogy „lószart, mama”! 

Ez ugyanis a legkevesebb. Tény: ez a zenei verseny egy érzékenyítő program része, amelyen nagyon sokszor vesznek részt meleg, transznemű, stb. előadók, akik ráadásul sikeresek is. Egy LMBQT előadó fél siker az Eurovízión. Ez tény, ezzel kár vitatkozni, de ennék sokkal nagyobb is baj ban vele. 

Semmi értelme…

Mármint a magyar zenei életre nincs semmi hatása. Se Pápai Joci, se Ruzsa Magdi, se az AWS nem profitált semmit abból, hogy ott volt ezen a szpartakiádon. Egyikük sem lett nemzetközi csillag, egyikük sem csinált európai karriert. Egyszerűen semmit sem hoz a magyar könnyűzenének ez az egész, sőt csak visz. Pénzt, időt, energiát spórol meg mindenki, aki kimarad ebbők az egészből. 

Végre egy jó hír: Magyarország kihagyja az Euróvíziós Dalfesztivált!

Eddig is tök fölösleges volt elindulni ezen az érzékenyítő viadalon. Végre nem kell azon gondolkdnunk, hogy a nőnek öltözött férfi, vagy a férfinak maszkírozott nő mellett lehet-e esélye a magyar dalnoknak. Azért ezen talán egyetlen magyar sem kezd el sírni, sőt... A Dalra november 22-ig jelentkezhetnek az énekesek, vagy az együttesek.

Ráadásul ez az egész úgy van kitalálva, hogy magyar versenyzőnek nem nagyon van esélye a győzelemre. A nagyok elrendezik ezt egymás között, nekünk esélyünk sincs. Ebből a szempontból is tök felesleges az egész. Ráadásul már mindent kipróbáltunk: ment ki nő, férfi, tinglitangli, punk, magas, alacsony, szőke, barna, fehér, roma – egyik sem jött be a nemzetközi versenyen. 

Szóval az MTVA nagyon jól döntött, hogy nem leszünk részei ennek az értelmetlen versenynek. Bár mondjuk azt még nem próbáltuk ki, hogy küldünk egy LMBQT énekest, biztos van. Ha mondjuk az bejönne, akkor legalább nyernénk és az index állításai is bizonyítva lennének. Talán jobb, hogy nem megyünk ebbe bele és kihagyjuk ezt az egészet. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/86575/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ferenc 2019-11-27 08:12:30
Az oldal olvasása közben furcsa érzése lesz az embernek. Olyan, mintha a magyar társadalmat akarnák szétverni, tagjait egymás ellen uszítani, valami furcsa, beteg szándéktól vezérelve.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?