Blogolj!

Végre! Háborút indít a kormány az álhíroldalak ellen

Az Orbán-kormány felveszi a kesztyűt: minden lehetséges jogi eszközzel harcot hirdet a fakenews-gyárak ellen. Nem, ezúttal nem az Indexről, a HVG-ről, a 444-ről, a 24-ről és (elv)társaikról van szó...

Illusztráció: ABS-CBN News

Feljelentést tesz a kormány az álhíreket terjesztő, magukat sajtótermékként, internetes újságként, hírportálként álcázó, valójában azonban csak és kizárólag hazugságokra, hazug politikusi álidézetekre, álnyilatkozatkra építő mocskos kamuoldalak ellen – közölte a várva várt hírt közösségi oldalán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

„Az elmúlt hónapokban veszélyesen elterjedtek az álhírportálok, melyeknek jól láthatóan egy céljuk van: mivel a kormány intézkedéseit érdemben nem tudják vitatni, ezért inkább kormánypárti politikusoktól származó idézetként feltüntetve olyan hazugságokat terjesztenek, amelyek soha nem hangzottak el! Ezeket a Facebookon széles körben terjesztik. A napokban ezek az álhírportálok a nyugdíjak csökkentéséről, sőt megszüntetéséről hazudtak – soha el nem hangzott mondatokat, mások mellett az én számba adva. A valótlan állításokkal szemben a valóság az, hogy a nyugdíjak megvonására kizárólag a szocialista-liberális kormány alatt került sor. Számunkra az idősek megbecsülése és tisztelete kiemelten fontos. Nemcsak a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését garantáljuk, hanem a novemberi nyugdíjjal és a nyugdíjprémiummal együtt egyszeri nyugdíj-kiegészítésben is részesülnek az idősek.

A hirzona24.com, az otpercpiheno.blogspot.com és a blikkruzs.me álhíroldalak bejegyzései egyértelműen jogsértőek, ezért rágalmazás miatt büntetőfeljelentést tettem a Legfőbb Ügyészségen és a Pesti Központi Kerületi Bíróságon”

– írta Gulyás Gergely.

A kormányzati feljelentés nyomán – reméljük – mihamarabb kiderül, kik, miért, milyen (politikai) célból, milyen megbízásból, milyen forrásokból működtetik ezeket a kamuoldalakat, melyeknek nyilvánvaló álhíreit – minő meglepetés – a balliberális szagú közösségi média nem siet tiltani, szemben a keresztény-konzervatív-nemzeti-jobboldali tartalmakkal...

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/86460/pics/lead_800x600.jpg
álhír,fake news,Gulyás Gergely,kamuoldal
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-24 16:31:41
Na, végre felébrednek már, csak érhetetlen, hogy miért kellett ehhez kilenc év !!!!
Ezeket a megoldásokat mondogatjuk (írogatjuk) már több éve a különböző fórumokon.
Mivel a "visszatámadások" rendre elmaradtak, ezek a senkiháziak elszemtelenedtek, mint a piaci legyek !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-11-23 21:44:30
Ha a gyomot nem írtják a veteményesben, az el fog szaporodni, terjedni és a szép kert csúnyává , használhatatlanná , gazossá , szemétté válik !! Így van ez a tolvaj , csaló , sikkasztó , enyveskezű, rabló, gyilkos nemzetellenes pártoknál is !! Természetesen , mindenekelőtt a HAZUG ALJAS ALÁVALÓ DEGENERÁLT KRETÉNEKRE //.DK..// , a SZOROSZ BÉRENC MOMENTUMRA , az ÚJNÁCI NYILAS FASISZTA MARXISTA JOBBIK -- BALLIKRA , a NEOKOMMENISTA NEMZETI SZOCIALISTA RÁKOSISTA KÁDÁRISTA GYÜLEVÉSZ CSATORNA PATKÁNYOKRA és NŐSTÉNY CSATORNA PATKÁNYOKRA...azután a jelentéktelen de annál nagyobb pofával rendelkező SZOROSZ -- TIMMERMANCI MANÓ csicska , láncos kutya , pribék , szemét csürhére , csőcselék, csahosokra Szabó féreg fika feka Timmikre és másokra vonatkozik !! Végre , nagy nehezen kezdjük magunkat védeni a szenny a mocsok a mocsmodék a szar ellen....és így győzelmünk óriási lesz !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?