Blogolj!

Tombolnak a feministák ByeAlex nyilatkozata miatt!

Szinte hihetetlen, de ByeAlexet előbb a liberálisok küldték meg, most meg a feministák célpontja lett. Pedig nem csinált semmit. Illetve igen, de nincs azzal semmi baj.

Komolyan nem gondoltam volna, hogy ByeAlex normális, pedig úgy tűnik, hogy nagyon is az. Legalábbis a világ dolgairól úgy gondolkodik, ahogy azt a többség is teszi. Fel is bosszantotta a feministákat. 

Azt mondta ez a jó zenész, hogy 

Én nagyon konzervatív vagyok a négy fal között. Én hozom a pénzt, karrier, mit tudom én, a feleségem nem dolgozik. Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar.

BOTRÁNY!!!

Konzervatív. Már ez önmagában is elég lenne, hogy a liberális, feminista sötétség értelmiség lecsapjon rá, hiszen ilyen szót nem szabad kimondani. Pláne még el is magyarázni, hogy mit ért ez alatt. Vigyáz a babákra és főz. Ez fáj a legjobban a feministáknak, akik ugranak erre. Gyereket szülni és vigyázni rá szerintük nem is a nők feladata, hanem a férfiaké. A főzésről most ne is beszéljünk, mert ugye az aztán végképp uniszex dolog. 

No, de szegény ByeAlex folytatja is. Úgymond tetézi a bajt!

Szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték.

Ez aztán a bűnök bűne a női harcosok szemében. Azért értékesnek tekinteni egy nőt, mert jó családanya és feleség? Márpedig igaza van ByeAlexnek – sosem gondoltam, hogy ezt a mondatot egyszer leírom. Tökéletesen igaza van!

És ez az egész férfi, női szerep úgy csodás, ahogy van. Ahogyt ezt kitalálta, akinek erre lehetősége volt. 

Ugyanis, mi férfiak sok mindenre képesek vagyunk, de családanyaéként és feleségként nem funkcionálunk igazán. Nekünk már az is nagy dolog, ha meg tudjuk teremteni a biztonságot, a nyugalmat. Ez a mi dolgunk – nem egyszerű –, a családanyaság és a felség szerep meg a nőké.

No, de mit mondanak erre a feministák?

Bye Alex nem érezné magát férfinak, ha a csaja dolgozna. Én meg például Bye Alex csajaként embernek nem érezném magam, de hát ugye ízlések és pofonok. Mondjuk ez a veszély nem fenyeget, és remélem, mást se nagyon.

Ezt írja egy önmagát igazinak gondoló nő. Aki biztos nem lesz ByeAlex csaja. Mármint az övé sem…

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/86481/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-11-24 19:37:09
Nem is értem a hiszti okát. Még soha senkitől nem hallottam, hogy valaki a jobboldalon felháborodott volna azon, ha valaki nem akar feleség, anya lenni. Csak ezek a csököttek vinnyognak állandóan azon, amihez senkinek semmi köze. Milyen érdekes, ha valaki konzervatív eszméket vall, úgy él, azonnal szálkává válik ezeknek az elmeháborodottaknak a szemében. Tudtommal szólás-és vélemény szabadság van, arról nem is beszélve, hogy mindenki úgy él, ahogy neki tetszik. Érdekes, akkor nem ordítanak, amikor a melegek, transzneműek, és ki tudja még mik olyan ötletekkel állnak elő, amitől a normális ember a falnak megy. Senki nem kérdezte a véleményüket, törődjenek a saját kiégett magányos életükkel. A normálisakat hagyják békén! Remélem egyikük sem gondolja, hogy azért, mert felháborodnak, bárki is megváltoztatja véleményét, életét! Szerintem ByeAlex is így van vele. Ha ők így érzik jól magukat, ehhez senkinek semmi köze! Még a felkenet libsiknek, és a feministáknak sem!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-24 15:57:47
Ez a hülye (komcsi nyelvújítók szerint: hűjje) "murva" azt sem tudja, hogy mit beszél, és még azt sem, hogy hol van !!!!
Ha a hölgyek nem szülnének, nem pátyolgatnának gyerekeket, akkor ez a vadbarom sem létezne, és persze nem pofázhatna marhaságokat a médiába.
Egyébiránt meg az elfajzott, - és persze teljesen elfogult - feminista úgy viselkedik, mint a hülyegyerek.
Ez a húgyagyú, meg a többi ökör akkor is magából kikelve üvöltözne, ha a ByeAlex Budapest főterén, - a Dunjuskát énekelve - percenkénti nyolcvanas nyelvcsapással nyalná ki a valagát.
Meglehet, akkor a gyönyörtől !!!!!!
Hülye libák, mindent túltoltok már, csakhogy szerepelhessetek !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?